Thomas Leikvoll og Inga Reppe Leikvoll:

Komiker og kona: - Er du inni, er du utro!

Ekteparet Thomas og Inga Leikvoll røper detaljer rundt utroskap og familiens mottakelse knyttet til podkasten sin, «Åpent forhold».

NY PODKAST: Thomas Leikvoll og kona Inga Reppe Leikvoll forteller hvordan familien håndterer den intime podkasten «Åpent forhold». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør.
NY PODKAST: Thomas Leikvoll og kona Inga Reppe Leikvoll forteller hvordan familien håndterer den intime podkasten «Åpent forhold». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker Thomas Leikvoll (53) og kona Inga Reppe Leikvoll (41) har nylig lansert samlivspodkasten «Åpent forhold».

Podkasten tar utgangspunkt i parets ekteskap, der duoen deler erfaringer på godt og vondt. De åpner opp forholdet og bretter ut om alt mulig fra sexliv, utroskap og mye mer.

Selv om paret er brutalt ærlige i podkasten, er det ikke sånn at den nødvendigvis er ment for alle. Familien har nemlig klare meninger om innholdet, forteller paret i et intervju med Dagbladet.

- Kleint for familien

- Det skal ikke være flaut eller skamfullt å høre på podkasten, men familien synes det er kleint å høre på, forteller Inga, før Thomas utdyper:

- Vi skjønner at familie og nære venner føler de får et for nært innblikk i vårt privatliv, men det er jo ikke dem vi har laget podkasten for. Den er jo for alle andre, og det er ingen som høre på. Det valget tar man selv, poengterer han.

Likevel er familie og nære venner deres største støttespillere, og heier på dem i den nye podkast-tilværelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.