BLOGGERE: Ørjan Burøe blir ikke sjalu av kona Marna Haugens intime dansing. I ukas «Skal vi danse» klinker hun til med en sexy rumba (t.h.). Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet/ Thomas Reisæter/ TV 2
BLOGGERE: Ørjan Burøe blir ikke sjalu av kona Marna Haugens intime dansing. I ukas «Skal vi danse» klinker hun til med en sexy rumba (t.h.). Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet/ Thomas Reisæter/ TV 2Vis mer

«Skal Vi Danse»:

Komiker Ørjan Burøe om konas intime dansing: - De kunne godt danset nakne sammen

Ørjan Burøe er spent på konas vegne.

NYDALEN (Dagbladet): Lørdag kveld er det duket for andre sending av årets «Skal vi danse» på TV2. Da det forrige uke var premiere på programmet, røpet flere av deltakerne at nervene var i helspenn før deres første dans på parketten.

Når de i kveld inntar dansegulvet for andre gang, etter nok en uke i hardtrening, har trolig premierenervene roet seg noe.

Blogger Marna Haugen Burøe, kanskje bedre kjent som «Komikerfrue», var den deltakeren som fikk minst tid til å trene før premieren. Dette fordi hun steppet inn for blogger Anna Rasmussen, som trakk seg to uker før dansedebuten skulle finne sted

Med knappe én og en halv uke trening, imponerte «Komikerfrua» dommerne på parketten forrige lørdag.

Ønsker å bli sjalu

I kveld danser Haugen og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker rumba, og i salen sitter hennes ektemann, komiker Ørjan Burøe. Han legger ikke skjul på at han er spent på konas vegne, men forteller til Dagbladet at han ikke er sjalu, til tross for vågale kjoler og nærkontakt mellom Haugen og Sandaker.

- De kan godt danse nakne sammen, sier han og ler.

- Jeg har sagt til henne at de må danse sammen sånn at jeg blir sjalu. Hvis jeg blir sjalu, da er det riktig. Det skal være så nært og «hot». De har frie tøyler, legger han til.

Selv om Marna Haugen Burøe høstet lovord fra dommerne forrige uke, legger ikke ektemannen skjul på at hun fremdeles er svært nervøs.

- Nervene har nok vært større nå, for hun ligger fremdeles noen uker bak de andre. Det går på det å forstå dans, så hun ligger etter på det. I kveld er det rumba, og det syns hun er vanskelig, forklarer han.

IKKE SJALU ENNÅ: Ørjan Burøe sier at kona Marna og dansepartner Glenn Jørgen Sandaker bare må kjøre på i «Skal vi danse». Her på parketten forrige lørdag. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2
IKKE SJALU ENNÅ: Ørjan Burøe sier at kona Marna og dansepartner Glenn Jørgen Sandaker bare må kjøre på i «Skal vi danse». Her på parketten forrige lørdag. Foto: Thomas Reisæter/ TV 2 Vis mer

Gikk ned i vekt

Tidligere i år ble det kjent at «Bloggerne»-paret hadde kjøpt seg nytt hus, og at de denne sommeren har stått hardt på får å få pusset opp drømmehuset.

Oppussingen har satt sine spor på komikeren, som avslører overfor Dagbladet at han har gått ned hele ni kilo siden oppussingen startet.

- Jeg anbefaler alle å pusse opp. Det er den beste kuren, «Ørjan Burøe»-kuren, sier han.

- Kjøp deg et falleferdig hus og gå ned i vekt, legger han til og ler.

At ekteparet har mange baller i luften er ingen hemmelighet. Med oppussing, eget stand up-show og «Skal vi danse», har ikke ekteparet mye tid til hverandre i en ellers hektisk hverdag.

Nå ser Ørjan Burøe derfor fram til en mulig Thailands-tur rundt juletider.

- Vi lukker øynene litt og leter etter en Thailand-tur til julen. Vi har heldigvis veldig god familie rundt oss, gode naboer og gode venner som stiller opp, forklarer han.

Burøe legger ikke skjul på at det er ikke opptimalt at de begge er så opptatte denne høsten.

- At vi begge skulle vært med på «Skal vi danse» er helt uaktuelt, sier komikeren.

Saken fortsetter nedenfor.

Sa ja på fem minutter

Da forespørselen kom Marna Haugen Burøes vei i august, tok det ikke lang tid før hun kastet seg på oppgaven.

- Det var bare en dags varsel, så vi måtte bare hive oss rundt. Jeg kunne ikke si nei til dette. Da jeg ble spurt, tok jeg fem minutter og ringte til familien. Da jeg hadde støtten deres, var det bare å kjøre på, sa bloggeren i et intervju med Dagbladet nylig.

Hun synes dans er spennende, men har aldri drevet aktivt med det. Det er mestringsfølelsen hun nevner som motivasjonen og inspirasjonen for deltakelsen.

- Også kan jeg spise hva jeg vil uten å tenke over det, for det brennes vekk i dansesalen. Når du går støl hver dag i en uke så skjer det noe med kroppen. Jeg har ikke sjekket om jeg har gått ned noen kilo eller noe sånt, men det er klart at jeg kjenner en forandring, forklarte bloggeren.

GA BLAFFEN: Marna Haugen vil gjerne appellere til kvinner i samme situasjon ved å vise fram fødselen på tv. Video: TV 2 Vis mer Vis mer