Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Komikeren brøt ut i tårer under pressekonferanse: - Tror ikke jeg kommer til å ha en karriere etter dette

Kathy Griffin kaller Trump-familien for mobbere.

BRØT SAMMEN: Det var en tydelig preget Kathy Griffin som møtte pressen etter bildeskandalen som kostet henne jobben i CNN. Komikeren poserte med et avkuttet Trump-hode. Hør beklagelsen her. Video. CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag denne uka la den amerikanske komikeren Kathy Griffin (56) ut en video på Twitter der hun løfter opp det som ser ut til å være president Donald Trumps avkuttede hode.

Saken vakte enorm oppmerksomhet internasjonalt, og etter kort tid valgte 56-åringen å slette videoen og beklage for det kontroversielle stuntet.

Videoen gikk imidlertid ikke upåaktet hen i Det hvite hus, der både Donald Trump og hans kone Melania kom med hver sin offentlige uttalelse i etterkant.

EMOSJONELL: Komiker Kathy Griffin gikk hardt ut mot Trump-familien under fredagens pressekonferanse. Foto: AFP PHOTO / Mark RALSTON
EMOSJONELL: Komiker Kathy Griffin gikk hardt ut mot Trump-familien under fredagens pressekonferanse. Foto: AFP PHOTO / Mark RALSTON Vis mer

- Prøver å ødelegge livet mitt

Fredag valgte Griffin å kalle inn til pressekonferanse, der målet var å oppklare bakgrunnen for stuntet, i tillegg til å svare på det hun mener er «mobbing» fra Trump-familiens side.

Ifølge New York Daily News ble pressekonferansen svært emosjonell for Griffin, som brøt ut i tårer underveis.

- USAs sittende president, hans voksne barn og førstedamen prøver personlig, føler jeg, å ødelegge livet mitt for alltid. For alltid, sa Griffin.

For mens Donald Trump uttalte at stuntet gikk hardt inn på sønnen Barron (11), gikk Melania Trump lang i å antyde at Griffin muligens er psykisk ustabil.

UNNSKYLD: Mange reagerte på videoen der Kathy Griffin dro opp et blodig Trump-hode. Nå beklager komikeren. VIDEO: CNN Vis mer

Selv forklarer komikeren at det aldri har vært hennes intensjon å såre et barn, men at Trump i dette tilfellet har klart å «knekke» henne.

- Jeg tror ikke jeg kommer til å ha en karriere etter dette, sa hun gråtkvalt.

Griffin var imidlertid klar på at Trump-familiens uttalelser ikke skulle holde henne tilbake på noe vis, og at hun fortsatt vil dra vitser om presidenten på stand-up-scenen i framtiden.

- Denne mobberen, denne presidenten, skal, av alle mennesker, komme etter meg? Han har valgt feil rødtopp.

De kontroversielle bildene er tatt av kjendisfotograf Tyler Shields, og Griffin har i etterkant bedt ham om å fjerne alt av materiale fra fotoshooten som skulle befinne seg på nett.

Ble sparket

Kathy Griffin leder hvert år CNNs nyttårsaften-feiring sammen med Anderson Cooper.

CNN åpnet tidlig for å ta henne av skjermen grunnet stuntet, noe de senere bestemte seg for å gjøre.

- Vi synes dette er motbydelig og støtende. Vi er tilfreds med at hun har beklaget og bedt om at bildene fjernes. Vi evaluerer nyttårsaften og har ikke tatt noen avgjørelse på nåværende tidspunkt, sa en talsperson for kanalen før avgjørelsen ble kjent.

Mannen som leder showet sammen med Griffin, CNN-profilen Anderson Cooper, tok også avstand fra stuntet.

«Så det er sagt, jeg er forferdet av fotograferingen Kathy Griffin var med på. Det er helt opplagt motbydelig og helt upassende», tvitrer han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!