Ørjan Burøe:

Komikerens video med sønnen går verden rundt

- Dette er så store tall, så det er vanskelig å helt forholde seg til det.

GÅR VIRALT: Videoen som Ørjan Burøe søndag delte på både Facebook og Instagram, går nå verden rundt. Her avbildet med kona under «Gullruten» i 2018. Foto: NTB Scanpix
GÅR VIRALT: Videoen som Ørjan Burøe søndag delte på både Facebook og Instagram, går nå verden rundt. Her avbildet med kona under «Gullruten» i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag publiserte komiker Ørjan Burøe (44) en sjarmerende video på sin Instagram- og Facebookprofil under tittelen «Mamma er borte, null stress».

Videoen viser komikeren og hans fire år gamle sønn Dexter dansende i stua ikledd kjoler inspirert fra den populære Disney-filmen «Frozen», og videoen har de siste dagene fått enorm respons i både utenlandske og sosiale medier.

På fire dager har videosnutten blitt delt over 300 000 ganger på Facebook, og medier som ABC News og CBS News har delt den på sine plattformer.

I kommentarfeltet renner det over av kommentarer om hvor flott det er å se gleden hos både far og sønn, og mange omtaler Burøe som «årets far».

- Gratulerer!! Dette kaller jeg en barndom uten noen form for fordommer, som lar barnet utforske alle verdens ting. Elsker det, skriver en.

Erland Bakke i managementet til komikeren forteller at responsen på videoen har vært over all forventning. Han påpeker samtidig at Burøe og kona Marna Haugen (38) helt siden Dexter ble født har delt lignende videoer og bilder.

Vinnerkombinasjon

- Dexter synes det er gøy å sminke og kle opp Marna, og noen ganger synes han også at det er gøy å kle seg ut som Marna. Noen ganger går han i fotballklær og spiller fotball, mens andre ganger gjør han det samme i kjole, sier Bakke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer