Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Amy Schumer:

Komikerstjerna og kjæresten har gått fra hverandre

Amy Schumer er nå singel. 

SLUTT: Komiker Amy Schumer og Ben Hansich har gått hver til sitt, etter nærmere et år som kjærester. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Komiker Amy Schumer og Ben Hansich har gått hver til sitt, etter nærmere et år som kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I januar i fjor kunne det amerikanske humortalentet Amy Schumer (35) fortelle at hun hadde funnet kjærligheten. Kjærlighetslivet hennes har mange ganger vært brukt som inspirasjon i hennes egne vitser, men hun hadde nå skutt gullfuglen.

Den utkårede var den 30 år gamle møbelsnekkeren Ben Hanisch, som hun møtte på en datingapp i november 2015. Det utviklet seg fort følelser mellom dem, men nå har de bestemt seg for å gå hver til sitt. Det bekrefter en av komikernes representanter overfor People.

Går fra hverandre

- Amy og Ben har avsluttet forholdet sitt etter lang betenkningstid. De forblir venner, fortalte talspersonen.

Nettmagasinet noterer seg at de to har figurert mindre på hverandres kontoer i sosiale medier den siste tida. Schumers siste bilde med Hanisch ble publisert den 12. mars, like før den storslåtte Golden Globe-utdelinga. Det er ikke kjent om forholdet allerede da begynte å slå sprekker.

Absolutely not

Et innlegg delt av @amyschumer

Sist hun omtalte kjæresten sin i et intervju var den 3. mai. Da sa hun at de hadde begynt å prate om ekteskap.

- Vi snakket faktisk om det i dag. Jeg elsker ideen om å knytte seg til noen, og å ta det valget. Jeg vil ha en familie akkurat nå, men vi snakker ikke om det, sa hun til Howard Stern.

Schumer har tidligere beskrevet 30-åringen med fine ord, men lykken skulle altså ikke vare evig. Verken hun eller Hanisch har foreløpig kommentert splitten personlig.

Stormforelsket

Selv om skuespilleren har vært i romantiske forhold med menn tidligere, har hun tidligere uttalt at ingen kunne sammenliknes med Hanisch.

- Jeg føler Ben er den første personen som virkelig er kjæresten min. Det er nok noen gutter som har lyst til å slå meg i fjeset når de hører dette, men det er sannheten, sa hun til Marie Claire.

Han ble introdusert og tatt inn i varmen av familien og kjendisvennene da forholdet var i en tidlig fase, noe komikeren selv opplevde som overveldende.

- Å være forelsket er det skumleste i verden. Man vil gråte og skrike. Jeg klarer ikke takle det. Hver gang vi sier ha det til hverandre, så tenker jeg alltid negativt: «Dette var en fin siste uke sammen».

- Eller så forteller jeg meg selv at ingenting av dette er ekte, og at han kommer til å gå fra meg og si at han aldri elsket meg. Jeg synes skikkelig synd på ham. Det må være utmattende å ha meg som kjæreste, sa hun.

KLAR TALE: Amy Schumer har snakket ut om kroppspresset i Hollywood flere ganger. Hennes nye show er intet unntak. Video: Netflix Vis mer

Fryktet hun alltid ville være singel

I fjor postet også Amy selv et bilde av kjæresten, søsteren og en venn utenfor Det hvite hus. Den morsomme blondinen, som i 2014 stilte i bare trusa for den verdenskjente Pirelli-kalenderen, har tidligere åpnet seg til Barbara Walters om at hun drømte om mann og barn.

- Jeg ønsker meg veldig gjerne de tingene, men jeg klarer ikke helt å se for meg at det kommer til å skje. Jeg håper det, men jeg vet ikke hvor realistisk det er, sa den morsomme jenta, som har slitt med sitt eget forhold til kroppen hele livet, ifølge People.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!