Sophie Elise Isachcsen:

Kommenterer bruddet

Den tidligere duoen er uenige.

TIDLIGERE PODKASTDUO: Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen har startet podkast sammen flere ganger. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
TIDLIGERE PODKASTDUO: Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen har startet podkast sammen flere ganger. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Fetisha Williams' (30) nye podkast, «Fetisha+1», forklarer Williams at hun sitter alene med en gjeld på 600 000 kroner etter at Sophie Elise Isachsen (28) trakk seg fra podkasten «Sophie og Fetisha».

- Gjelden som jeg snakker om er ikke et forbrukslån. Det er utestående regninger som vi, men nå jeg, må stå for. På grunn av folk ikke har fått betalt det de skal, sa Williams i en episode av podkasten.

Dette stemmer ikke, mener Isachsen til VG.

- Ikke korrekt

- Det framstilles på en måte som ikke er korrekt, sier Isachsen til VG.

Tidligere denne uka ble det klart at det er slutt for podkasten «Sophie og Fetisha», men at Williams fortsetter med podkast under nytt navn.

- Da jeg avsluttet podkasten, var det profesjonelle parter inne for å regne ut hva jeg og Fetisha skulle betale i utgifter. Denne delen har jeg gjort opp for. Utover dette, synes jeg at det er trist at denne saken havner i media og framstilles på en måte som ikke er korrekt, sier Isachsen til avisa.

Williams’ manager, Wilde Seim, har følgende svar til avisa:

- Sophie valgte plutselig å trekke seg og dermed er podkasten i gjeld fordi vi hadde avtale om å signere en større kontrakt med en tredjepart hvor oppstarts- og produksjonsutgifter skulle dekkes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer