Gigi Hadid og Leonardo DiCaprio:

Kommenterer datteras angivelige flørt

- En veldig fin fyr.

HAR MØTT HAM: Mohamed Hadid har møtt datteras angivelige flamme, Leonardo DiCaprio. Foto: Amy Sussman/REX/Shutterstock/NTB
HAR MØTT HAM: Mohamed Hadid har møtt datteras angivelige flamme, Leonardo DiCaprio. Foto: Amy Sussman/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke mer enn et par uker siden bruddet mellom Hollywood-stjerna Leonardo DiCaprio (47) og hans 22 år yngre kjæreste Camilla Morrone.

Det har i lengre tid versert flere teorier på internett om at skuespilleren kun dater kvinner under 26 år, men nå ser det ut til at han har prøvd noe nytt.

UMULIG: Rød Løper-Kine har oppdaget en ny trend på TikTok, som hun tok med på rød løper for å teste med Noah Vasstrand, Isabelle Eriksen og Tonje Frigstad. Video: Fjellbror / Rød Løper Vis mer

Den siste tida har det gått rykter om at det angivelig har oppstått søt musikk mellom «Titanic»-stjerna og supermodellen Gigi Hadid (27).

Nå tar modellens far, Mohamed Hadid, bladet fra munnen om datteras angivelige romanse. Det gjør han overfor Daily Mail.

- Fin fyr

Til nettstedet forteller stjernas far «at han liker DiCaprio».

- Jeg møtte herr DiCaprio i St. Tropez for fem år siden og han var en veldig fin fyr. Jeg likte ham.

Pappa Hadid tror imidlertid ikke det er noe mer enn vennskap mellom de to superstjernene.

- Jeg har ikke snakket med dattera mi om herr DiCaprio. Jeg tror ikke de dater, jeg tror de bare er gode venner. Jeg jeg vet virkelig ikke.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

På spørsmål om hva han tenker om det eventuelle paret, svarer Hadid at han ikke har noe med datteras kjærlighetsliv å gjøre.

Setter fart på ryktene

Mandag florerte det bilder av det antatte paret rundt på internett. Bildene viste de to stjernene på et utested i New York, der de lener seg mot hverandre for det som tilsynelatende er en intim samtale.

Bildene viser også skuespilleren legge begge hendene over supermodellens skuldre.

Gigi Hadid har tidligere vært i et forhold med artist Zayn Malik (29), som hun har dattera Khai (2) med. DiCaprio på sin side, har vært koblet til blant annet Gisele Bündchen (42) og Bar Rafaeli (37).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer