«Skal vi danse»:

Kommenterer kysset: - Mer av det

Gikk hett for seg etter danseduell.

IKKE PLANLAGT: Egor Filipenko og Katrine Moholt ga hverandre et kyss, det var ikke planlagt. Foto: Espen Solli/TV 2/NTB
IKKE PLANLAGT: Egor Filipenko og Katrine Moholt ga hverandre et kyss, det var ikke planlagt. Foto: Espen Solli/TV 2/NTB Vis mer
Publisert

Nok en direktesending av «Skal vi danse: all stars» er gjennomført, og denne gangen var det Martine Lunde (26) som røk ut av konkurransen.

Lunde møtte Katrine Moholt (48) til danseduell, men det var altså sistnevnte som kom best ut av den.

Moholt og dansepartner Egor Filipenko (34) kan derfor returnere til dansesenteret for å trene mot en ny dans, en ny lørdag og nye poengsummer.

Danseduell er naturligvis nervepirrende for de involverte, og mot slutten av lørdagens «Skal vi danse»-sending gikk det litt ekstra hett for seg da duellen var overstått.

RØK UT: Martine Lunde røk ut av Skal vi danse og svarer om frieri-hinting. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Kommenterer kysset

Den oppmerksomme seer kan ha fått med seg at Moholt og Filipenko endte opp med å kysse hverandre.

Overfor TV 2 kommenterer nå Filipenko øyeblikket - som har fått spørsmål om det faktisk var et kyss.

- Ja! Og det var jo ikke planlagt. Jeg skulle bare kose med Katrine, og så var hun så glad, så jeg bare «jaja!». Det var jo godt, så det var jo ikke noe feil i det. Mer av det, si!

Moholt velger på sin side å ikke kommentere kysset, men skal ha ledd av dansepartnerens uttalelse.

Neste uke skal duoen danse rumba, som har ord på seg for å være en sensuell dans.

ROMANSE: Linni Meister og Morten Rognstad kliner til på direkten etter å ha vunnet prisen for årets romanse under Reality Awards 2022. Video: Dagbladet TV / Rød Løper Vis mer

Moholt uttrykker overfor TV 2 at hun gleder seg.

- Jeg er glad når jeg danser med Egor, sier hun ifølge kanalen.

Skadet

Kysset var ikke det eneste som overrasket seerne på lørdag, det ble nemlig også avslørt at Filipenko denne uka har slitt med skade.

- Vi har hatt en så fin uke, og har hatt det veldig gøy med quickstep, men det har vært en veldig tøff uke også, fordi Egor skada seg, uttalte Moholt overfor Dagbladet lørdag kveld.

Filepenko forklarte at det er en prolaps i nakken som har skapt problemer.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

- Jeg ville ikke snakke om det, fordi vi håpet at det skulle ordne seg. Men i dag så har det gått helt i dass. Etter parkettprøven så mistet jeg styrken i venstre skulder, fortalte proffdanseren til Dagbladet under «Skal vi danse»-sendingen lørdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer