Millie Bobby Brown:

Kommenterer omstridt forhold: - Usunn situasjon

Millie Bobby Brown åpner seg om eksens uttalelser om forholdet.

SÅRET: Millie Bobby Brown beskriver eksens uttalelser som sårende. Foto: Bryan Bedder/AP/NTB
SÅRET: Millie Bobby Brown beskriver eksens uttalelser som sårende. Foto: Bryan Bedder/AP/NTB Vis mer
Publisert

Det spredte seg raskt romanserykter om «Stranger Things»-skuespiller Millie Bobby Brown (18) og TikTok-stjerna Hunter Ecimovic (22) for et par år siden. På det tidspunktet var Brown 16 år, og Ecimovic 21, noe som skapte sterke reaksjoner på sosiale medier.

I fjor kommenterte 22-åringen romansen på en Live-sending på Instagram. Der uttalte han blant annet at han «groomet» (Å manipulere mindreårige med hensikt om å begå et seksuelt overgrep. Journ, anm.) henne, samt lo av bilder som var tatt av dem da de var et par.

Nå tar imidlertid Brown bladet fra munnen, og snakker ut om det omstridte forholdet, skriver E! News.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

- Følte meg veldig sårbar

Til Allure beskriver skuespilleren det hele som en «usunn situasjon», og at hun brøt med TikTokeren i januar i fjor, et halvt år før Ecimovics uttalelser. På dette tidspunktet var Brown i gang med innspillingen av Netflix-serien «Stranger Things».

- Jeg følte meg veldig sårbar. Ingen på settet visste at jeg gikk gjennom det. Så det var på en måte fint å bare håndtere det selv uten at noen visste. Det ble mer vanskelig når hele verden visste det, forklarer stjerna.

Hunter Ecimovic har ikke besvart E! News henvendelser.

SINT: Kine Olsen blir sint på Öde Nerdrum i tirsdagens episode av «Farmen Kjendis». Vis mer

Til tross for at 18-åringen på dette tidspunktet hadde gått videre og innledet et forhold med Jake Bongiovi (20), ble hun såret av eksens uttalelser. De siste månedene har Brown brukt på å «leges».

- Når du blir offentlig ydmyket på den måten, jeg følte meg så ute av kontroll og maktesløs. Å gå (fra relasjonen. Journ, anm.). Å vite at jeg er verdt alt og at dette mennesket ikke tok noe fra meg, føltes styrkende, sier 18-åringen, og utdyper:

- Jeg følte at livet mitt endelig hadde gått videre og at jeg endte et kapittel som føltes så langt.

AVSLØRER: I vår nye spalte «har/har ikke» blir vi bedre kjent med kjendisene, og denne gangen er det den svenske realitystjerna Bettina Buchanan som letter på sløret. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Da klipp fra Ecimovis livesending spredte seg på sosiale medier, uttalte Browns talsperson seg den gang til E! News.

- Herr Ecimovics utsagn på sosiale medier er ikke bare uærlige, men ansvarsløse, krenkende og hatefulle. I stedet for å delta i en offentlig diskurs med ham gjennom pressen eller på sosiale medier, tar vi grep for å sikre at han stopper denne oppførselen en gang for alle, sa Brown gjennom sin talsperson i juli i fjor.

KJÆRESTEPAR: Jake Bongiovi og Millie Bobby Brown på årets Britain Bafta Film Awards. Foto: Vianney Le Caer/Invision/NTB
KJÆRESTEPAR: Jake Bongiovi og Millie Bobby Brown på årets Britain Bafta Film Awards. Foto: Vianney Le Caer/Invision/NTB Vis mer

«Alltid vær min kjære»

Etter den «usunne situasjonen» har Brown likevel funnet lykken igjen med Jake Bongiovi, sønn av superstjerne Jon Bon Jovi. Paret gjorde sin debut som par på den røde løperen i mars, og har siden den gang spankulert på den røde løperen en rekke ganger.

Bongiovi har også besøkt Brown på settet til «Stranger Things», og turtelduene er ikke fremmed for å dele søte bilder av hverandre på Instagram. Seinest på onsdag publiserte skuespilleren et bilde og en dansevideo av paret, med teksten «alltid vær min kjære».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer