Iselin Guttormsen:

- Kommer aldri til å roe meg

Influenseren med klar tale etter «Skal vi danse»-premieren.

SUPERFORNØYD: Iselin Guttormsen er fornøyd med at hun fikk levert litt Beyoncé -girlpower under «Skal vi danse»-premieren lørdag. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2/NTB
SUPERFORNØYD: Iselin Guttormsen er fornøyd med at hun fikk levert litt Beyoncé -girlpower under «Skal vi danse»-premieren lørdag. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2/NTB Vis mer
Publisert

Lørdag ble årets «Skal vi danse»-sirkus sparket i gang, og allerede har en deltaker forlatt konkurransen - Triana Iglesias (40) måtte pakke bort danseskoene.

Nytt av året er at konkurransen er en «all stars»-variant, hvilket betyr at de som er med også har deltatt før og at de kan skilte med en topp-plassering.

Det er imidlertid ett unntak. Sexolog og influenser Iselin Guttormsen (35) var med i fjorårets sesong, men var den gangen den aller første til å forlate konkurransen. Det gjorde hun på grunn av en skade.

- Ble litt for mye

35-åringen danset lørdag en salsa til «Crazy in love» av Beyoncé. Det ble mildt sagt hett på dansegulvet under opptredenen hennes.

SKAL VI DANSE: Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand imponerte stort i sesongpremieren av «Skal vi danse - All Stars» - men var forbanna over én detalj. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- «Crazy in love» - den tittelen formidler du jo med troverdighet i hvert fall, uttalte dommer Merete Mørk Lingjærde (60) etter dansenummeret.

Lingjærde poengterte også at hun fortjente å stå der, at hun fortjente en plass i «all stars»-sesongen.

- Men du får litt overtenning. Det ble litt for mye noen ganger, du må tone det ned litt, da er det enda mer sexy og sensuelt, sa Mørk Lingjærde videre.

Meddommer Morten Hegseth (36) var imidlertid ikke enig.

- Aldri ro deg ned, uttalte 36-åringen da han skulle gi sin poengsum.

Både Mørk Lingjærde og Hegseth ga sekser, mens Trine Dehli Cleve (61) var noe mindre imponert og ga en femmer. Det ble 17 poeng totalt.

Da Dagbladet møtte Guttormsen etter dansen var overstått på lørdag, var hun tydelig glad.

SKAL VI DANSE: Første deltaker må reise hjem etter sesongpremieren av «Skal vi danse - All Stars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Jeg er superfornøyd. Fra én dans til Beyoncé-girlpower, sa hun med et stort smil og la til lattermildt:

- Så håper jeg det så like bra som det jeg følte meg!

- Tar det med et smil

Samtidig innrømmer Guttormsen at det ikke har vært helt enkelt, det har krevd innsats.

- Jeg har jobba litt med å ha selvtilliten til å føle meg sexy i en sånn setting.

Guttormsen registrerte at enkelte i dommerpanelet syntes det var litt «mye».

TAUS: Lasse Matberg nektet å prate etter «Skal vi danse»-kritikken. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Som dame er jeg vant til å få beskjed om at jeg må roe meg ned, at jeg er litt for mye. Jeg tar det med et smil, sier hun til Dagbladet og legger til med stor kraft i stemmen:

- Jeg kommer aldri til å roe meg ned!

- Hva er taktikken videre?

- Fortsette å gønne på. Catalin (dansepartneren, journ.anm.) har lært meg det å bare gi alt. Gå litt inn i det med full «power».

- Det kommer jeg til å fortsette å gjøre. For det gir meg en trygghet å leve meg inn i den rollen, legger Guttormsen til.

JØSS: Proffdanser Helene Spilling skulle konfronteres med favorittstempelet. Det fikk hun ikke gjøre i fred. Video: Rød Løper Vis mer

I tillegg nevner influenseren at hun også skal fortsette med pusteteknikker og jobbe med å roe nervene sine.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer