Miley Cyrus:

- Kommer alltid til å elske ham

Nå letter Miley Cyrus på sløret om skilsmissen fra Liam Hemsworth.

TURBULENT FORHOLD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth kjempet lenge for kjærligheten, men klarte ikke holde sammen. Foto: Kyle Grillot/AFP/NTB
TURBULENT FORHOLD: Miley Cyrus og Liam Hemsworth kjempet lenge for kjærligheten, men klarte ikke holde sammen. Foto: Kyle Grillot/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor kom sjokknyheten om at Miley Cyrus (28) og Liam Hemsworth (30) skulle skilles etter bare åtte måneder som ektepar.

- Liam og Miley har blitt enige om å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem mens de konsentrerer seg om seg selv og karrierene sine, bekreftet Mileys talsperson til People den gang.

Vanskelig av-og-på forhold

Stjerneparet falt for hverandre ti år tidligere da de spilte kjærester i den romantiske filmen «The Last Song» i 2009, og forholdet deres har vært alt annet enn lett å holde styr på siden da.

De forlovet seg for første gang i 2012, før de året etter gikk hver til sitt. Etter bruddet innledet duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, datet både gutter og jenter.

Så rundt juletider i 2015 begynte det plutselig å dukke opp bilder av eksene i media igjen, og i mai året etter innrømmet Hemsworth at de to hadde funnet tilbake til hverandre.

Det ble ny forlovelse høsten 2016, bryllupet sto i desember 2018, men bare åtte måneder seinere ble det altså slutt nok en gang. I januar i år ble også skilsmissepapirene signert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer