«Farmen kjendis»:

Kommer inn på «Farmen»: Derfor er hun utfordrer og ikke «vanlig» deltaker

Mira Craig og Pål Anders Ullevålseter reiser 100 år tilbake i tid.

KJENTFOLK TIL GARDS: Mira Craig og Pål Anders Ullevålseter er årets utfordrere i «Farmen kjendis». Mandag dukker de opp på gården og snur ting på hodet. Her med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Alex Iversen / TV 2
KJENTFOLK TIL GARDS: Mira Craig og Pål Anders Ullevålseter er årets utfordrere i «Farmen kjendis». Mandag dukker de opp på gården og snur ting på hodet. Her med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mandag blir det liv og røre på «Farmen»-gården, når to nye utfordrere plutselig dukker opp på gården.

Popartist Mira Craig (35) og enduroføreren Pål Anders Ullevålseter (49) har begge bestemt seg for å dra tilbake til 1918, hundre år tilbake i tid, på gården som ligger like utenfor Halden i Østfold.

I forrige og første sesong av kjendisutvidelsen var det Linni Meister og Marna Haugen som hadde æren av å flytte inn på gården, men nå er det altså duket for to nye utfordrere. Begge har markert seg sterkt innenfor sine respektive felt på 2000-tallet.

Derfor kan det stilles spørsmål ved hvorfor disse to ikke var med fra start.

Rakk ikke

Craig var en av landets mest kjente popstjerner, husket vel så godt for låter som «Boogeyman» og «Leo» som for da hun hoppet fra scenen i 2005 og ingen tok imot. For tida er hun aktuell med ny musikk.

Ullevålseter kjørte motorcross i nesten ti år, før han gikk over til sporten enduro. I Africa Race har han tatt førsteplass tre år på rad.

Likevel valgte TV 2 å caste andre deltakere med færre utmerkelser eller sendetid enn utfordrerne. Dagbladet får opplyst at de to utfordrerne begge er på reise, med Craig i Nord-Amerika og Ullevålseter i Afrika. I en tekstmelding til Dagbladet kaster artisten derimot lys over hvorfor hun ikke er normal deltaker, men heller kommer inn som utfordrer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.