Årets utfordrere i «Farmen Kjendis»:

Kommer inn som utfordrer: - Ubehagelig

Markus Bailey og Hilde Skovdahl sjekker inn på gården denne uka.

SJEKKER INN: Tradisjonen tro sjekker det inn to utfordrere på gården. I år er det Markus Bailey og Hilde Skovdahl som skal kjempe side om side for å få bli på gården. Foto: Alex Iversen/TV 2
SJEKKER INN: Tradisjonen tro sjekker det inn to utfordrere på gården. I år er det Markus Bailey og Hilde Skovdahl som skal kjempe side om side for å få bli på gården. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er nå duket for den tredje uka av «Farmen Kjendis», og i tirsdagens episode sjekker tradisjonen tro to nye utfordrere inn på gården.

I år er de to utfordrerne Hilde Skovdahl (51), bedre kjent som «Charter-Hilde» og «Maskorama»-stjerna Markus Bailey (28). De to skal kjempe side om side for å kapre seg en plass blant resten av deltakerne.

Skovdahl er kjent for det norske folk for sin sprudlende deltakelse i tv-programmet «Charterfeber». Hun har også vært å se i flere andre tv-programmer som blant annet «4-stjerners middag».

Overfor Dagbladet forteller Skovdahl at hun tidligere har blitt spurt om å være med i TV 2-programmets andre sesong, men at det ikke ble noe av. Dermed ble hun overlykkelig da hun ble spurt om å være med igjen.

- Jeg ble så glad, det var helt nydelig. Jeg var veldig nervøs og det var så mange følelser, sier en ivrig Skovdahl til Dagbladet.

Var nervøs

Skovdahl legger ikke skjul på at hun brukte god tid på å forberede seg til deltakelsen, blant annet ved å lese flere bøker.

- Pandemien kom i mars i fjor, og vi var mye hjemme og da brukte jeg virkelig tida mi på å gjøre maksimalt ut av det. Jeg leste meg opp på hvordan man skal gjøre griser glade, dyrenens anatomi og hva slags hensyn man skal ta til de ulike dyra. Jeg leste også veldig mye om urter og tok mange notater, innrømmer hun lattermildt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer