Sylvester Stallone:

- Kommer til å bli pinlig

Sylvester Stallone og familien skal lage reality-TV.

FAMILIE: Sylvester Stallone, her avbildet med kona Jennifer Flavin (t.v.) og to av døtrene, Sistine og Sophia. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/NTB
FAMILIE: Sylvester Stallone, her avbildet med kona Jennifer Flavin (t.v.) og to av døtrene, Sistine og Sophia. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/NTB Vis mer
Publisert

Sylvester Stallone (76) er for mange kjent fra de populære «Rocky»-filmene, og han er kanskje minst like kjent fra «Rambo» også. Til tross for at han har vært en stor stjerne er han en av de Hollywood-skuespillerne som har hatt det mest stabilt i privatlivet.

Han har vært gift med kona Jennifer Flavin (54) i hele 25 år - til tross for at det nylig så ut til å gå mot slutten. Paret meldte nemlig at de skulle skilles, før de snudde på hælen og annonserte at ekteskapet var reddet.

Sammen har stjerneparet tre døtre - Sophia (26), Sistine (24) og Scarlet (20). Og nå avslører Stallone at han skal gjøre noe helst spesielt for døtrene sine.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 11.01.2016 DØTRENE STJAL SHOWET Sylvester Stallone vant prisen for beste mannlige birolle for «Creed» da Golden Globe-utdelinga gikk av stabelen for 73. gang. Han kom sammen med sin kone og sine tre døtre. Video: Reuters Vis mer

Lager reality

Skuespilleren og familien skal nemlig være med i en realityserie som gir fans et intimt innblikk i familiens hverdag.

- Nittini prosent av grunnen (til at han sa ja til serien, journ.anm.) var for at man skulle få utforske livet til døtrene mine, sier han ifølge ET Canada.

Han sier videre at han frykter realityshowet blir pinlig.

I tillegg har Stallone lyst til å vise fansen at kjendiser også er helt vanlige mennesker.

- Når man ikke er nødt til å gjøre det, men faktisk gjør det - da er det interessant. Jeg hadde elsket å se stjerner man har vokst opp med: «Se, her er Marlon Brando hjemme» som lager egg og tuller, det er interessant, forklarer han og fortsetter:

NY SESONG: I den nye sesongen av The Kardashians debuterer Pete Davidson. Video: Hulu, E-Entertainment og Instagram. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Han brydde seg ikke

- De er faktisk mennesker. De går ikke rundt med solbriller, og blir sminket og lærer replikker hele tiden. De gjør tullete, gjentakende, morsomme ting som vi alle gjør i livet.

Trebarnsfaren trekker fram serien «The Osbournes», med Ozzy Osbournes (73) familie, som et godt eksempel.

- Han brydde seg ikke om hunden bæsja på gulvet, han var ingen superstjerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer