Lillian Aasebø:

- Kommer til å være streng

Den tidligere proffdanseren skal trille terningkast på kveldens dansenumre.

DOMMER: Lillian Aasebø vil i samarbeid med Dagbladet trille terningkast på kveldens dansenumre. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
DOMMER: Lillian Aasebø vil i samarbeid med Dagbladet trille terningkast på kveldens dansenumre. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I kveld braker det løs med premiere for årets sesong av «Skal vi danse», denne gangen med «all stars». TV-seerne får dermed et gjensyn med tidligere vinnere, finalister, og publikumsfavoritter.

Noe annet som er nytt i år, er at under kveldens premiere vil proffdanser Lillian Aasebø (29) og Dagbladet trille terningskast på kjendisenes opptredener fortløpende i programmet.

Aasebø har tidligere vært med som proffdanser i «Skal vi danse» i hele seks sesonger. Hun er utdannet og sertifisert dommer i regi av Norges Danseforbund, og har konkurrert både utenlands og innenlands i selskapsdans.

- Vil påstå at jeg er rettferdig

29-åringen håper at publikum vil finne det interessant å høre bedømming og tanker fra noen som har kjennskap til flere sider av danseprogrammet. Hun gleder seg stort til å få lov til å dømme, og forteller at hun kan være streng om det blir nødvending.

- Jeg vil påstå at jeg er rettferdig. Jeg kan ikke være konfliktsky i denne rollen, så jeg kommer til å være streng om jeg må, forteller Aasebø og legger til:

- Jeg ser etter teknikk, musikalitet, innlevelse, samspill med partner og showfaktor!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer