«Kompani Lauritzen»:

«Kompani»-avsløring: - Ikke til å unngå

Ifølge TV 2 står deltakerne fritt til å benytte seg av en spesiell ting.

«KOMPANI»-AVSLØRING: Tone Damli røper at hun stort sett hadde en snus under leppa på «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2
«KOMPANI»-AVSLØRING: Tone Damli røper at hun stort sett hadde en snus under leppa på «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen tvil om at det kan være hardt å være med på reality-TV. I flere av landets realityserier har vi tidligere sett eksempler på at livet som «innesperret» realitydeltaker har blitt i hardeste laget, og savnet hjem blir stort.

Seinest i vinter var programleder Dorthe Skappel (59) ærlig på at hun ønsket å trekke seg fra «Farmen kjendis». Hun valgte til slutt å bli igjen på gården, men ikke uten ultimatum. Redningen ble den gang en boks med snus.

Som kompaniaspirant kan det være hardt å i tillegg gå gjennom nikotinabstinenser, slik de har gjort på «Farmen kjendis» i flere sesonger.

Nå avslører imidlertid en av årets deltakere at de slipper å tenke på akkurat dét.

- Vil ikke fronte nikotin

Artist Tone Damli (34) er for øyeblikket i full gang med å prøve seg i Dag Otto Lauritzens (65) kompani. Livet som kompaniaspirant har ikke vært like enkelt hele veien, men i motsetning til Skappel, slipper hun å tenke på savnet etter snus.

- Hvor mye snus jeg hadde med vil jeg ikke svare på. Men ja, vi fikk lov til å ha det med. Takk og lov, haha, innrømmer hun overfor Dagbladet, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer