Larry Kings dødsårsak:

Kona avslører dødsårsaken

Larry Kings enke, Shawn Southwick King, forteller at det ikke var covid som endte TV-legendens liv.

DØDE: Lørdag forrige helg kom nyheten om at Larry King hadde gått bort. Nå avslører kona dødsårsaken. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB
DØDE: Lørdag forrige helg kom nyheten om at Larry King hadde gått bort. Nå avslører kona dødsårsaken. Foto: Alex Berliner / BEI / REX / NTB Vis mer
Publisert

Forrige helg kom den triste nyheten om at tv-legenden Larry King hadde gått bort. Den populære talkshowverten ble 87 år gammel.

Dødsbudskapet ble gjort kjent av produksjonsstudioet hans på Larrys Twitter-konto.

«Det er med stor sorg Ora Media kunngjør dødsfallet til vår med-grunnlegger, vert og venn Larry King, som gikk bort denne morgenen i en alder av 87 år ved Cedars-Sinai-sykehuset i Los Angeles», sto det.

King var i underholdningsbransjen i mange tiår, og var gjennom 25 år vert på det folkekjære CNN-programmet «Larry King Live».

- Han ville aldri dra

Den gang ble ingen dødsårsak offentliggjort, men det ble gjort kjent at King i starten av januar ble innlagt på sykehus med corona. Han skal imidlertid ha vært på bedringens vei.

Nå åpner talkshowvertens enke, Shawn Southwick King (61), seg opp om hans siste tid, og avslører samtidig grunnen til at ektemannen døde. Det gjør hun i et intervju med Entertainment Tonight.

I intervjuet avslører hun blant annet at det ikke var coronaviruset som var skyldig, men at han i flere år har kjempet mot problemer med egen helse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer