Gro Hammerseng-Edin vant «Mesternes mester»:

Kona etter sjokkseieren: - Gro har virkelig kjempet og hatt sine opp- og nedturer

Anja Hammerseng-Edin deler sine tanker om Gros seier.

STOLT: Fredag vant Gro Hammerseng-Edin (t.h.) «Mesternes mester». Anja Hammerseng-Edin forteller at hun er enormt stolt over kona si. Foto: Privat
STOLT: Fredag vant Gro Hammerseng-Edin (t.h.) «Mesternes mester». Anja Hammerseng-Edin forteller at hun er enormt stolt over kona si. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg er så sinnssykt stolt, og ikke minst glad på hennes vegne. ​

Fredag kveld ble Anja Hammerseng-Edin (35) vitne til at kona gjennom fem år skapte historie. Det skulle ta ni år og like mange sesonger. For første gang i norsk sammenheng står en kvinne øverst på pallen i «Mesternes mester». ​

Og navnet hennes? Det er Gro Hammerseng-Edin (37).

- Jeg fikk helt gåsehud. Gro har virkelig kjempet og hatt sine opp- og nedturer under «Mesternes»-oppholdet. Samtidig vet jeg hva som bor i henne - hun har en enorm vinnerskalle, sier Anja Hammerseng-Edin til Dagbladet.

35-åringen var ikke i tvil om vinnersjansene da kona pakket kofferten og dro til Portugal i fjor sommer. Noen uker seinere fikk Anja bekreftet sin forestilling da pokalet ble fraktet hjem til Larvik.

- Det som er spennende med Gro er at når hun først takker ja til noe, så vet jeg at hun gir alt. Jeg visste at hun sto overfor en veldig tøff kamp, og da er det til gjengjeld steintøft at hun klarer å utfordre gutta og bevise at det er mulig.

- Ikke lykkes

Det er ikke til å komme unna at det har vært en strabasiøs ferd mot toppen. Deltakelsen har vært blytung både mentalt og fysisk. Selv som nylig pensjonert håndballspiller har Gro tidvis måttet innse at selv ikke hun kan mestre absolutt alt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer