Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bjørn og Linda Maaseide:

Kona flyttet tilbake etter tre år

Bjørn og Linda Maaseide fant tilbake til hverandre etter tre år.

SAMMEN IGJEN: Bjørn og Linda Maaseide gikk fra hverandre for tre år siden. Nå har de funnet tilbake til hverandre. Foto: Andreas Fadum
SAMMEN IGJEN: Bjørn og Linda Maaseide gikk fra hverandre for tre år siden. Nå har de funnet tilbake til hverandre. Foto: Andreas Fadum Vis mer

(Dagbladet): I februar 2015 ble det kjent at forholdet mellom den tidligere sandvolleyballstjerna og treningsgründeren Bjørn Maaseide (50) og kona, Linda Maaseide (49), var over etter 22 år.

Hun flyttet ut, og begge har hatt andre forhold siden den gang. Det skulle derimot ikke være slutt for alltid mellom de to.

Nå kan Stavanger Aftenblad melde at de har funnet tilbake til hverandre, tre år etter at de gikk hver til sitt.

Nødvendig pause

- Vi kom sammen da vi var 17 år gamle, og trengte sikkert denne pausen. Jeg har hatt tre flotte år fra Bjørn, men skjønte vel aldri helt grunnen til at vi flyttet fra hverandre. I denne perioden har vi aldri kranglet, ikke brukt advokater, sier hun til avisa, og legger til at de aldri ble uvenner.

For å sikre begge parter, skrev paret en økonomisk avtale, forteller Bjørn.

Nå trenger de derimot ikke tenke så mye på det lenger. Hele familien gleder seg nå over at de to har funnet tilbake til hverandre.

- Hele familien og alle rundt oss virker glade over beslutningen vi har tatt. Vi også, forteller Linda.

Sammen har paret de fire barna Kristina (26), Benedicte (22), Fredrik (19) og Birgitte (15). Bjørn har hele tida hyllet Linda, og kunne i mars i fjor fortelle til Se og Hør at de hadde daglig kontakt.

Linda har nå flyttet inn i huset på Eiganes i Stavanger sammen med Bjørn. Det gjorde hun i mars.

GJENFORENT: Linda og Bjørn har funnet tilbake til hverandre etter tre år. Foto: Anders Martinsen
GJENFORENT: Linda og Bjørn har funnet tilbake til hverandre etter tre år. Foto: Anders Martinsen Vis mer

De selger nå unna tre av familiens eiendommer: Huset hennes på Våland, huset på Hana og ferieboligen i Høvåg i Lillesand. Eiendommene har en samlet takst på 25 millioner kroner.

I en uttalelse til Se og Hør forteller han følgende:

- Kan bekrefte at vi er et par igjen, og at Linda nå har flyttet hjem igjen.

Åpner bank

Forretningsmannen Maaseide har klart å skape overskrifter i 2018 allerede. I begynnelsen av januar ble det kjent at han og bankmannen Svein Ivar Førland har fått ja fra Finanstilsynet til å starte en splitter ny bank.

- Vi er i gang allerede om tre-fire måneder. Dette er et konsept vi har stor tro på, og vi mener at vi har funnet en nisje rettet mot privatmarkedet som kan være lønnsom for både kundene og banken, sa Maaseide til Stavanger Aftenblad.

Den nye banken skal hete Kraft Bank og ha hovedkontor i Sandnes. Med seg på laget har Maaseide og Førland, som blir administrerende direktør, fått med seg tidligere Statoil-sjef Harald Norvik.

Banken springer ut av forvaltningsselskapet Kraft Finans, hvor Maaseide er hovedaksjonær.

Ifølge Førland skal Kraft Bank tilby økonomiske «redningspakker» til privatpersoner som har havnet ut i uføret.

Etter at han la opp på sandvolleyballbanen, har Maaseide satset på næringslivet. Ifølge avisa har han investert 430 millioner kroner i eiendom. Han er daglig leder i sju selskaper og styreleder i tolv, i tillegg til styreverv i ytterligere tolv.

10.12.2015 STORFINT BESØK: I den daværende sesongen av «Mesternes mester», fikk idrettsheltene fyrstelig besøk, og ikke av hvem som helst. Her forteller deltaker Bjørn Maaseide om Albert-besøket. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Snakket med prinsen

Da Dagbladet møtte Maaseide under innspillinga av «Mesternes Mester» i 2016, fortalte han om sitt nære vennskap prinsen av Monaco, prins Albert.

Han var til hjelp gjennom det daværende bruddet med ekskona.

- Når du går gjennom noe sånt, så er det ikke hyggelig verken før eller etterpå. Men det er jo noe man gjør for å få det bedre, sa rogalendingen, og la til:

- For å sitere Albert da jeg fortalte ham om bruddet: «You know, Bjørn, you only live once. And if you do it right, it's just about enough.»

47-åringen fortalte da at han trivdes godt i den daværende singeltilværelsen, men at han ikke hadde noen intensjon om å ende opp alene.

- Nei, jeg håper ikke det går den veien. Jeg tar det litt som det kommer, og det ordner seg jo for snille gutter? Akkurat nå føler jeg meg gift med SatsElixia, og det er nok, flirte han den gang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling