Matthew McConaughey:

Kona ga ham klar beskjed

Skuespilleren kan takke kona for den sterke fotballinteressen.

MÅTTE INNFINNE SEG: Skuespiller Matthew McConaughey ble pent nødt til å begynne å like fotball da han møtte kona Camila Alves i 2006. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB
MÅTTE INNFINNE SEG: Skuespiller Matthew McConaughey ble pent nødt til å begynne å like fotball da han møtte kona Camila Alves i 2006. Foto: Eric Charbonneau / REX / NTB Vis mer
Publisert

Matthew McConaughey (51) er mest kjent for å være blant de mest brukte skuespillerne i Hollywood. 51-åringen har vært å se i utallige filmer siden han debuterte på starten av 1990-tallet, og på mange måter toppet karrieren seg da han vant Oscar-prisen for beste mannlige skuespiller for filmen «Dallas Buyers Club» i 2014.

Mer ukjent er nok 51-åringens interesse for fotball. Han ble til og med nylig deleier i den amerikanske fotballklubben Austin FC, som ble stiftet i januar 2019, skriver CNN.

McConaughey hadde aldri forestilt seg at han en dag skulle bli medeier i en fotballklubb. Men kona Camila Alves (39) sørget for å endre på det. Riktignok spilte skuespilleren amerikansk fotball i sin ungdom, men da han møtte kona i sin tid, fikk han en klar beskjed.

- Du møter kvinnen i ditt liv, og hun er fra Brasil. Juhu! Hun sa: «Du har bare å lære deg å kjenne denne type fotball, Mr. McConaughey», sier den berømte skuespilleren til CNN.

Vis mer

Reiser verden rundt

Møtet med kona førte til en sterk lidenskap for fotball. Interessen har ekteparets tre barn Levi (12), Vida (11) og Livingston (8) også arvet, sier han videre i intervjuet.

- Vi reiser verden rundt, og her har vi funnet kjærligheten til fotball, for det er den eneste sporten man kan utøve hvor som helst. I byen, på landet, i New York, i Timbuktu, sier Matthew McConaughey.

Jobben som skuespiller fører 51-åringen til alle verdenshjørner - så det er forståelig at han og familien finner en trygghet i fotballen.

Matthew McConaughey møtte brasilianske Camila Alves i 2006, og giftet seg seks år seinere. Ekteparet er ikke kjent for å avsløre for mye rundt familielivet, men i et intervju med Town & Country i juni 2020, lettet skuespilleren og kona på sløret.

51-åringen fortalte blant annet at rollen som forelder innebærer å balansere mellom å si nei og ja.

- Det å elske barna sine betyr noen ganger å gi dem hva de ønsker seg. Andre ganger betyr det et nei. Velstående mennesker kan gi barna sine alt de ønsker seg, men de får vanligvis ikke det de behøver. Å elske et barn er mye vanskeligere hvis du ikke bryr deg. Et nei krever mye mer energi. Det er mye lettere å bare si ja, fortalte Hollywood-stjernen.

Videre innrømmet McConaughey at han kanskje er den «snille» forelderen.

- Fra gliset kona mi gir meg, ser det ut til at jeg er den som sier mest ja. Hun har trolig rett, sa han den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer