Peaches Geldof:

Konas dødsfall rystet en hel verden. Nå forteller han om marerittdagen i sjeldent intervju: - Ble ikke overrasket

Thomas Cohen om å finne Peaches' livløse kropp. 

DØDE AV OVERDOSE: Thomas Cohen og Peaches Geldof hadde vært gift i to år da sistnevnte døde av en heroinoverdose i 2014. Dødsfallet vakte enorm oppsikt, og ble omtalt i medier verden over. Foto: NTB Scanpix
DØDE AV OVERDOSE: Thomas Cohen og Peaches Geldof hadde vært gift i to år da sistnevnte døde av en heroinoverdose i 2014. Dødsfallet vakte enorm oppsikt, og ble omtalt i medier verden over. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den 7. april 2014 ble sangstjerna Bob Geldofs (65) datter, Peaches Geldof, funnet død i sitt eget hjem utenfor London.

Nyheten vakte oppsikt verden rundt, og det ble seinere kjent at kjendisdattera, som bare ble 25 år gammel, døde av en heroinoverdose.

Nå har Peaches' enkemann, musiker Thomas Cohen (26), stilt opp i et sjeldent intervju. Overfor tyske Bild forteller 26-åringen om dagen han fant konas livløse kropp på soverommet, samt om hverdagen som alenepappa for deres to sønner.

- Da jeg fant henne, ble jeg ikke overrasket. Akkurat der og da tenkte jeg for meg selv: «Selvfølgelig måtte du gjøre dette», sier Cohen.

Ikke forsont seg med tapet

Musikkdatteras mor, den berømte Paula Yates, døde også av en heroinoverdose, i 2000. Peaches fortalte selv i 2013 at hun fortsatt ikke hadde forsont seg med tapet, og skal ha vært heroinavhengig to og et halvt år før sin død.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer