Dronning Elizabeth

Kongehusekspert: - Går mot slutten

Kongehusekspert med med dyster melding om dronning Elizabeth.

BEKYMRET FOR HELSEN: Legene til dronning Elizabeth er bekymret for helsa til 96-åringen. Foto: Frank Augstein / POOL / AFP)
BEKYMRET FOR HELSEN: Legene til dronning Elizabeth er bekymret for helsa til 96-åringen. Foto: Frank Augstein / POOL / AFP) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag opplyste Buckingham Palace i en pressemelding at dronningens leger er bekymret for helsa til den britiske dronning Elizabeth (96).

Familien hennes er informert om legenes bekymring, skriver BBC. Ifølge britiske medier har prins William, prins Charles og Camilla reist til Balmoral for å være sammen med henne. Charles og Camilla skal bo på Birkhall mens de er på eiendommen.

- Svært alvorlig

Kongehusekspert Trond Norén Isaksen mener nyheten er et tegn på at det kan gå mot slutten.

- Når kongefamilien reiser til Balmoral og Buckingham Palace går ut med bekymringsmelding, så viser det at situasjonen er svært alvorlig. Det kan tyde på at det går mot slutten, sier Isaksen til Dagbladet.

Isaksen understreker at en slik bekymringsmelding fra slottet er uvanlig.

- Dette er veldig, veldig uvanlig. Da prins Philip og dronningens mor døde, kom det ingen forvarsel før de sendte ut en pressemelding om dødsfallet. Det handler om at dronningens posisjon er annerledes, hun er et statsoverhode og et samlingspunkt. Det vil være et enormt sjokk og en sorg for britene dagen hun blir borte. Dette er kanskje en måte å forberede de på at dagen nærmer seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer