Kongehusenes mest kontroversielle forhold

Det er ikke bare forholdet mellom prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett som har vekket oppsikt.

KONTROVERSIELT: Det finnes flere eksempler på kongelige, kontroversielle forhold. Blant annet ble prinsesse Stephanie sammen med livvakten sin - og fikk to barn utenfor ekteskap med ham. I denne saken har vi samlet noen av kongehusene i Europa sine mest omtalte kjærlighetsforhold. Foto: NTB Scanpix
KONTROVERSIELT: Det finnes flere eksempler på kongelige, kontroversielle forhold. Blant annet ble prinsesse Stephanie sammen med livvakten sin - og fikk to barn utenfor ekteskap med ham. I denne saken har vi samlet noen av kongehusene i Europa sine mest omtalte kjærlighetsforhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at prinsesse Märtha Louise (47) vakte oppsikt da hun i mai avslørte i et innlegg på Instagram at hun hadde funnet kjærligheten med den selverklærte sjamanen Durek Verrett (44).

I dagene etter at forholdet ble kjent, fikk Verretts liv og ikke minst virke mye spalteplass i medier i både inn- og utland.

Da kom det blant annet fram at til tross for at 44-åringens kundeliste består av Hollywood-stjerner som Gwyneth Paltrow (46) og Nina Dobrev (30), har han ved flere anledninger vært gjenstand for både kritikk og kontrovers. Også prinsessen måtte tåle kritikk, fordi hun valgte å bruke tittelen sin i kommersiell virksomhet da hun og kjæresten la ut på foredragsturné.

Vår egen prinsesse Märtha Louise er imidlertid ikke den eneste kongelige som har fått oppmerksomhet rundt forholdet sitt. Det finnes nemlig flere eksempler på kontroversielle og oppsiktsvekkende forhold hos kongelige rundt om i Europa.

Kjempet for kjærligheten

Også Märtha Louises bror, kronprins Haakon (45), møtte skeptiske nordmenn da han introduserte sin nye kjæreste, Mette-Marit Tjessem Høiby (45) i 2000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer