Det britiske kongehuset:

Kongehusets tabbe vekker oppsikt

Feilen får enorm oppmerksomhet i sosiale medier.

BABYLYKKE: Mandag morgen fødte hertuginne Meghan en sønn. Nå viser det lykkelige ekteparet fram barnet for første gang. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kunne prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) endelig dele den glade nyheten om at de hadde fått sitt første barn sammen. Den lille gutten kom til verden tidlig samme dag, og onsdag fikk verden se ham for første gang.

Kort tid seinere kunne hertugparet også avsløre at de har valgt å kalle den lille gutten for Archie Harrison Mountbatten-Windsor, men nå viser det seg at en liten annonsering rundt kongefamiliens nyeste medlem har gått rimelig galt.

Ifølge People valgte nemlig den britiske kongefamilien kort tid etter navneavsløringen å gi Archie sin egen side på kongefamiliens offentlige hjemmeside. Her var det én liten detalj som fikk fansen til å sperre opp øynene.

- Grov feil

«Archie Harrison Mountbatten-Windsor ble født 05.26 mandag 6. mai. Han er det første barnet til hertugen og hertuginnen av Cambridge, og er nummer sju i rekken til å arve tronen», sto det på hjemmesiden, ifølge People.

Oppmerksomme fans innså raskt glippen fra kongehuset, med tanke på at det er prins William (36) og hertuginne Kate (37) som er hertugpar av Cambridge. Harry og Meghan er nemlig hertug og hertuginne av Sussex.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer