Prinsesse Raiyah av Jordan:

Kongelig bryllup vekker oppsikt

Prinsesse Raiyah av Jordan ga sitt ja til forfatter Roald Dahls barnebarn.

NÅ ER DE GIFT: Her er prinsesse Raiyah av Jordan avbildet sammen med sin ektemann Ned Donovan og moren, dronning Noor under bryllupet tirsdag. Foto: Arabian Royal Agency
NÅ ER DE GIFT: Her er prinsesse Raiyah av Jordan avbildet sammen med sin ektemann Ned Donovan og moren, dronning Noor under bryllupet tirsdag. Foto: Arabian Royal Agency Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I løpet av de siste månedene har utallige par over hele kloden vært nødt til å utsette bryllupet eller endre bryllupsplanene sine grunnet coronaviruset.

Dette var også tilfellet for prinsesse Raiyah av Jordan (34) og hennes forlovede, den britiske journalisten og barnebarnet til den verdenskjente avdøde forfatteren Roald Dahl, 26 år gamle Ned Donovan.

34-åringen er halvsøsteren til kong Abdullah II av Jordan (58), og datteren til avdøde kong Hussein og tidligere dronning Noor av Jordan (68).

De skulle etter planen gifte seg i Jordan i april, men ble nødt til å endre de opprinnelige planene og heller ta til takke med et intimt bryllup i Storbritannia.

Det melder flere internasjonale medier, deriblant People.

Den store dagen fant sted tirsdag denne uka, og bryllupet ble dermed det første kongelige bryllupet siden corona-utbruddet. Prinsessens mor, tidligere dronning Noor, tok del i den store begivenheten.

Strålte på bryllupsdagen

«Takk for alle hyggelige meldinger i anledning vårt bryllup. Mens det opprinnelige bryllupet var planlagt i april i Jordan, kom coronapandemien i veien for disse planene, og det var dermed tryggere for min manns familie å ha bryllupet i Storbritannia», skriver prinsesse Raiyah på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer