Lady Amelia Windsor:

Kongelig dukket opp bukseløs

Den britiske modellen er i slekt med kong Charles.

OPPSIKT: Amelia Windsor får oppmerksomhet etter videoen. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
OPPSIKT: Amelia Windsor får oppmerksomhet etter videoen. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem som er medlem av det britiske kongehuset har de aller fleste nokså god kontroll på. De mest nevneverdige er kong Charles (75), dronning Camilla (76), prins William (41) og prinsesse Kate (41).

Disse menneskene er dem man ser oftest på offentlige oppdrag som representanter for det britiske kongehuset.

Den britiske kongefamilien derimot, strekker seg langt ut og inkluderer alle som er i slekt med kong Charles. Flere av dem har vanlig jobb, da blant andre lady Amelia Windsor (28).

TIL STEDE: Amelia Windsor har dukket opp ved flere kongelige tilstelninger. Her under markeringen av dronning Elizabeths 90-årsdag i 2016. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
TIL STEDE: Amelia Windsor har dukket opp ved flere kongelige tilstelninger. Her under markeringen av dronning Elizabeths 90-årsdag i 2016. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer

Hun er barnebarn av prins Edward, hertugen av Kent, som var fetteren til dronning Elizabeth. Så selv om hun er langt ute i slekta, er hun like fullt en del av kongefamilien.

Amelia jobber som modell, og er svært aktiv på sosiale medier. Ofte deler hun bilder fra de ulike oppdragene sine, eller videoer i samarbeid med ulike merkevarer.

KONGELIG BESØK: Kronprins Haakon var til stede under Norges kvartfinale i håndball-VM tidligere denne uka. Etter kampen hilste han på flere av spillerne. Foto: Beate Oma Dahle/NTB, Video: Tips, Myhrvold Simensen/Skingen/Dagbladet TV-sporten Vis mer

Nylig hadde hun et samarbeid med et undertøysmerke. Måten hun valgte å promotere det på, har fått folk til å sperre opp øynene.

I en video publisert på Instagram ser man Amelia Windsor komme ut av ei husdør, kledd i solbrillet, et rødt skjerf, en svart T-skjorte - og en rød truse.

Hun var rett og slett bukseløs, noe man ikke ser spesielt ofte i den britiske kongefamilien.

Det er flere som har kommentert stuntet i sosiale medier, og det er mest hyllest å spore.

«Elsker dette!», skriver en av hennes følgere.

«Dette er så bra», skriver en annen.

En tredje beskriver Amelia som «øyeblikket», som er en måte å beskrive en person som fanger all oppmerksomhet.