Arthur Chatto:

Kongelige Arthur slettet barisbilder

De populære bildene er sporløst forsvunnet.

«HJERTEKNUSER»: Kongelige Arthur Chatto vakte stor oppmerksomhet i sosiale medier. Foto: NTB
«HJERTEKNUSER»: Kongelige Arthur Chatto vakte stor oppmerksomhet i sosiale medier. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Tilbake i 2019 tok britiske Arthur Chatto (25) nettet med storm, da han publiserte flere bilder i bar overkropp på sin Instagram-konto.

Chatto er nemlig en del av den britiske kongefamilien, og lettkledde bilder er som regel ikke noe man forbinder med kongelige.

Til tross for at han ikke har en kongelig tittel, kan han fortsatt arve den britiske tronen. Chatto er på en 30. plass på tronfølger-listen. Han er barnebarnet til nå avdøde dronning Elizabeths søster, prinsesse Margaret, og sønnen til lady Sarah Chatto (59) og Daniel Chatto (66).

HEDERSPLASS: Søndag kveld har dronning Margrethe av Danmark (83) invitert kongelige fra inn- og utland til storslått gallamiddag på Christiansborg slott i forbindelse med barnebarnet prins Christians (18) myndighetsdag. Under gallamiddagen fikk prinsesse Ingrid Alexandra hedersplassen ved siden av bursdagsbarnet. Foto: Caroline Vagle / Se og Hør Vis mer

Fjernet alle spor

Til sine 207 000 følgere på Instagram har den kongelige 25-åringen de siste åra delt en mengde med friluftsbilder; fra dykking på Grønland, toppturer på snødekte fjell og ikke minst fra roing - noe han driver aktivt med.

FIKK OPPMERKSOMHET: Arthur Chatto publiserte flere bilder i bar overkropp tilbake i 2019. Disse er nå fjernet. Foto: skjermdump/Instagram
FIKK OPPMERKSOMHET: Arthur Chatto publiserte flere bilder i bar overkropp tilbake i 2019. Disse er nå fjernet. Foto: skjermdump/Instagram Vis mer

På bildedelingstjenesten kommer det også fram at Chatto jobber som personlig trener, noe han startet med tilbake i 2020.

For fem år siden delte den aktive 25-åringen også flere lettkledde bilder av seg selv, hvor han viste fram sin trente figur - Disse bildene er nå sporløst forsvunnet fra sosiale medier.

Denne uken var det duket for kongelig bryllup i Zahran-palasset i Jordan, hvor kronprins Hussein giftet seg med sin Rajwa. Blant et stort antall kongelige, var blant annet kronprins Haakon tilstede, men det er imidlertid prinseparet fra det britiske kongehuset som har fått mye oppmerksomhet i ettertid. Video: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

- Gift deg med meg

Den gang skapte bildene mange overskrifter i internasjonale medier, og han ble flere ganger omtalt som en «hjerteknuser».

Følgerne hans strømmet også til kommentarfeltet for å hylle den kongelige.

«Hvis du ikke var så langt unna meg, ville jeg gitt deg T-skjorten min og telefonnummeret mitt», skal en av følgerne ha kommentert, mens en annen skrev:

«Gift deg med meg. Vær så snill».

Hvorfor de populære bildene nå er slettet fra sosiale medier er ikke kjent.