Arthur Chatto:

Kongelige Arthur vekker stor oppmerksomhet

Blir omtalt som den nye kongelige hjerteknuseren.

NY KONGELIG YNDLING: 19 år gamle Arthur Chatto, tremenningen til prins Harry og William har fått stor oppmerksomhet de siste dagene etter at flere er blitt gjort oppmerksomme på bildene av ham i bar overkropp. Foto: skjermdump/Instagram
NY KONGELIG YNDLING: 19 år gamle Arthur Chatto, tremenningen til prins Harry og William har fått stor oppmerksomhet de siste dagene etter at flere er blitt gjort oppmerksomme på bildene av ham i bar overkropp. Foto: skjermdump/Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fotografier i bar overkropp er sjeldent noe man forbinder med medlemmer av kongefamiliene, og det er kanskje derfor 19 år gamle Arthur Chatto tar nettet med storm.

Den kongelige 19-åringen har allerede blitt omtalt som en hjerteknuser av en rekke amerikanske medier, og det kan se ut til at Storbritannia har fått seg en ny kongelig yndling.

Ifølge News.com.au er det ikke første gang folk har bitt seg merke i den unge kjekkasen. I bryllupet til hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) var det nemlig flere tv-seere som rettet oppmerksomheten mot Arthurs tilstedeværelse i bryllupet samt hans kjekke utseende.

Arthur delte selv et bilde fra det storslåtte bryllupet som fant sted 19. mai.

Komplimentene strømmer inn

19-åringen er barnebarnet til avdøde prinsesse Margaret, dronning Elizabeths søster (92), og sønnen til Lady Sarah Chatto (54) og Daniel Chatto (61).

Ifølge nettstedet studerer Arthur visstnok kunsthistorie ved universitetet i Edinburgh, og han ser ut til å ha en aktiv livsstil med trening, reise og naturopplevelser.

19-åringen deler titt og ofte bilder fra hverdagen sin med de 95 000 følgerne sine på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer