Patton Oswalt:

«Kongen av Queens»-skuespilleren om å bli alenefar etter konas død: - Man blir aldri forberedt

Skrev rørende innlegg om den nye hverdagen. 

NY HVERDAG: I april mistet skuespiller Patton Oswalt kona. Da måtte han fort tilpasse seg den nye rollen som aleneforsørger til dattera Alice. Foto. NTB scanpix
NY HVERDAG: I april mistet skuespiller Patton Oswalt kona. Da måtte han fort tilpasse seg den nye rollen som aleneforsørger til dattera Alice. Foto. NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Komiker Patton Oswalt (47) er vant til å få folk til å le, blant annet gjennom rollen som Spence i humorserien «Kongen av Queens».

I august fikk han imidlertid fram helt andre reaksjoner hos folk, etter at han publiserte en rørende tekst om sorgen etter at kona Michelle McNamara døde brått i april.

Nå har 47-åringen skrevet en ny tekst, denne gangen for bladet GQ. Der skriver han åpenhjertig om sin nye erfaring som alenepappa.

«Fem måneder og ti dager siden, når jeg skriver dette, ble jeg aleneforsørger. Jeg var en del av et fantastisk foreldre-lag, men vi var ikke like. Michelle var en poengtert person, en planlegger og en påskynder. Jeg var et grynt, kontorassistent, en som fulgte instrukser.»

«Jeg så frem til å tilbringe livet med den mest originale personen jeg noensinne hadde møtt. Og nå? Borte. Helt borte», skriver han.

Oswalt og kona gifta seg i 2005 og fikk en datter sammen, Alice på syv år.

- Verden gikk videre

McNamara døde mens hun sov, kun 46 år gammel. Det var ektemannen som fant henne død i senga - en opplevelse han tidligere har beskrevet som et mareritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer