Sofie Karlstad:

- Kontaktet av fotballstjerne

Letter på sløret om ferieflørt.

SJEKKET OPP: Sofie Karlstad avslører at hun ble sjekket opp av en verdenskjent fotballstjerne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SJEKKET OPP: Sofie Karlstad avslører at hun ble sjekket opp av en verdenskjent fotballstjerne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og TV-profil Sofie Karlstad (25) har opp gjennom åra bygd seg opp en solid følgerskare i sosiale medier.

Karlstad har opptil flere ganger medvirket i en rekke TV-programmer, deriblant «Paradise Hotel» og «Celebrity Ex on the Beach».

Nå er hun også aktuell med den sjuende sesongen av «Farmen kjendis», hvor seerne får bli enda bedre kjent med henne.

Som følge av berømmelsen er det ingen hemmelighet at 25-åringen titt og ofte blir sjekket opp av en rekke kjente stjerner. Nå kan hun avsløre navnet til én av dem.

Møttes på ferie

Under et intervju hos TV 2 blir Karlstad spurt følgende spørsmål: «Hvem er den største kjendisen som har sleidet inn i DM-en deres?».

- I DM-en? Det er en engelsk fotballspiller. Hva heter nå han, da? Han som spiller på Manchester City, svarer Karlstad.

@tv2norge Sofie avslører hvilken kjendis som har slidet inn i DM-en👀#tv2 #farmenkjendis ♬ original sound - tv2norge

På spørsmål om det er Erling Braut Haaland (22), avviser hun det kjapt. Like etter hevder hun at det er Premier League-stjerna Jack Grealish (27) som hadde skrevet til henne.

25-åringen holder imidlertid kortene tett til brystet om hva han faktisk skrev til henne. Hun legger til at hun ikke er typen som følger med på fotball, og visste først ikke hvem han var.

FOTBALLSTJERNE: Manchester City-stjerna Jack Grealish. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB
FOTBALLSTJERNE: Manchester City-stjerna Jack Grealish. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB Vis mer

- Jeg visste ikke hvem han var før jeg gikk inn på profilen, forteller hun og fortsetter:

- Vi møttes på Mykonos.

På spørsmål om det har skjedd noe mer mellom dem, forblir hun hemmelighetsfull.

Grealish spiller venstrekant på regjerende Premier League-mester Manchester City. Han var en del av Englands landslagstropp i Qatar november og desember.

VISER FREM: Influenser Sofie Karlstad velger å vise frem kjæresten sin i «Bloggerne», men det er en spesiell grunn til at hun velger å ikke dele for mye om han. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / TV 2 Play Vis mer

Fotballstjerna skal ha vært i et forhold med modellen Sasha Attwood (26) helt siden han var 16 år gammel, ifølge flere britiske medier, deriblant Birmingham World.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Sofie Karlstad, foreløpig uten å lykkes.

Ny kjæreste

I august i fjor ble det kjent at Karlstad hadde fått seg en ny flamme, etter at hun og Broiler-profil Mikkel Christiansen (30) hadde gjort det slutt i starten av 2021.

Tidligere i januar, på pressetreffet for «Bloggerne», røpet hun at hennes kjæreste, som heter Tommy Steinsvik også kommer til å medvirke i serien.

NY KJÆRESTE: Sofie Karlstad sammen med kjæresten Tommy Steinsvik på premieren på Babylon på Klingenberg kino. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY KJÆRESTE: Sofie Karlstad sammen med kjæresten Tommy Steinsvik på premieren på Babylon på Klingenberg kino. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det var imidlertid ingen selvfølge at de to skulle ende opp sammen. Overfor TV 2 fortalte Karlstad at hun var den som måtte få ut fingeren for at det skulle bli noe mellom henne og kjæresten.

- Jeg har sett han sole seg på Tjuvholmen, så har vi gått forbi hverandre flere ganger på Sats, og vi har danset sammen ute, delte influenseren, og la videre til:

- Han fikk aldri fingeren ut, så det var kompisen hans som ba meg ut og ikke han. Så fant jeg han via kompisen sin DM, så dro jeg på date med han i stedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer