Kourtney Kardashian er gravid

Nå øker Kardashian-klanen ytterligere.

BLIR TOBARNSFORELDRE: Kourtney Kardashian og Scott Disick venter barn. Fra før har de sønnen Mason. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP/Scanpix
BLIR TOBARNSFORELDRE: Kourtney Kardashian og Scott Disick venter barn. Fra før har de sønnen Mason. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP/ScanpixVis mer

(Dagbladet): Mange vil nok påstå at det allerede er nok folk i Kardashian-klanen. Men nå blir de enda fler.

For Kim Kardashians storesøster, Kourtney (32), avslørte nylig at hun venter sitt andre barn med kjæresten Scott Disick (28).

Det gjorde hun til det amerikanske bladet Us Magazine.

Ni uker på vei Hemmelighetene varer som regel ikke lenge i realityfamilien, som har sin egen tv-serie, «Keeping Up With the Kardashians», og derfor er det kanskje ikke særlig overraskende at 32-åringen velger å avsløre graviditeten etter bare ni uker.

- Jeg er ni uker på vei. Jeg vet man liksom skal vente i 12 uker før man forteller folk om det, men jeg føler meg sikker, sier hun til Us Magazine.

Realitystjerna tok en graviditetstest for fem uker siden, og forteller at hun vekket opp kjæresten klokken 7 om morgenen for å fortelle de gode nyhetene.

- Planlagt Fra før har paret sønnen Mason som snart fyller to år. Snart må han forberede seg på å dele oppmerksomheten med en liten søster eller bror.

De vordende foreldrene forteller at de ble overrasket da de fant ut at Kourtney var gravid første gang, men at baby nummer to mer eller mindre er planlagt.

- Det er ikke som at vi ikke prøvde. Vi sa vel bare «hvis det er ment at det skal skje, så skjer det», forteller den kommende tobarnsfaren til Us Magazine.

De siste månedene har Kardashian-navnet vært i vinden, da Kim Kardashian (30) ble forlovet, gift og skilt på under et halvår. Nå kan den nyskilte brunetten i alle fall glede seg over å få enda en niese eller nevø å dulle med.

STORFAMILIEN: Når Kourtney Kardashian blir mamma for andre gang neste år, blir den allerede store familien enda større. Foto: Matt Sayles/Ap Photo/Scanpix
STORFAMILIEN: Når Kourtney Kardashian blir mamma for andre gang neste år, blir den allerede store familien enda større. Foto: Matt Sayles/Ap Photo/Scanpix Vis mer