Hilaria Baldwin:

Kraftig kritikk: - Ingen skam

Hilaria og Alec Baldwin venter sitt femte barn sammen og tar gjerne imot hjelp.

SVARER KRITIKERNE: Alec og Hilaria Baldwin blir snart foreldre til sitt femte barn sammen. Paret kritiseres for å benytte seg av barnepike, noe de nå slår tilbake mot. Foto: NTB Scanpix
SVARER KRITIKERNE: Alec og Hilaria Baldwin blir snart foreldre til sitt femte barn sammen. Paret kritiseres for å benytte seg av barnepike, noe de nå slår tilbake mot. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor forsøkte stjerneparet Hilaria (36) og Alec Baldwin (62) å utvide familien to ganger, men begge graviditetene endte i to hjerteskjærende spontanaborter.

I april kom imidlertid gladbeskjeden om at paret venter sitt femte barn sammen, og at drømmen om større familie er på vei til å gå i oppfyllelse.

Fra tidligere har de dattera Carmen (6) og sønnene Rafael (4), Leonardo (3) og Romeo (2) sammen. Alec har også dattera Ireland (24) fra ekteskapet med Kim Basinger.

Den forholdsvis store familien har en rekke ganger skapt overskrifter for åpenheten sin om både det ene og det andre, og nå får Hilaria nok en gang mye oppmerksomhet.

Tidligere har hun nemlig avslørt at hun og ektemannen benytter seg av barnepike til barna, og at de leier en bolig i nærheten slik at hjelpen skal være lett tilgjengelig.

Dette har imidlertid ikke falt i god jord hos følgerne hennes, noe Hilaria nå har sett seg nødt til å forsvare.

- Folk skriver at fysj, hun har barnepike. Men det betyr ikke at man ikke kan ta vare på sine egne barn. Det betyr rett og slett at jeg også jobber. Jeg jobber hver eneste dag. Og at folk får deg til å føle deg dårlig for det er ikke rettferdig, sier hun i et intervju med Mom School ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer