Piers Morgan:

Kraftig Markle-tirade sjokkerer

Den britiske tv-personligheten og tidligere redaktør, Piers Morgan, brukte tirsdagen til å komme med flere angrep mot hertuginne Meghan - som han mener har dumpet ham som venn.

TIL ANGREP: Den britiske TV-personligheten Piers Morgan gikk til flere angrep mot hertuginne Meghan tirsdag. Foto: NTB Scanpix
TIL ANGREP: Den britiske TV-personligheten Piers Morgan gikk til flere angrep mot hertuginne Meghan tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag gikk den britiske tv-personligheten Piers Morgan hardt ut og anklaget hertuginne Meghan for å utnytte andre personer for å oppnå høyere sosial status, og kommenterte at han ikke er overrasket over ryktene om misnøye innad i kongefamilien.

Det første sparket fant sted på morgenshowet Good Morning Britian. I forbindelse med en diskusjon om de seineste ryktene fra britiske tabloider om en angivelig strid innad i kongefamilien, hevdet Morgan at i dét Meghan møtte Prins Harry, så kuttet hun all kontakt med ham.

- Jeg hørte aldri fra henne igjen, og plutselig hadde hun klatret den sosiale stigen ut av min omgangskrets.

- Jeg må være ærlig, min erfaring med henne var ikke bra. Og alt jeg har sett siden minner meg om en skuespiller - en Hollywood-skuespiller - som utnytter muligheten til å spille seg til toppen, sa han i programmet.

Spøk eller alvor?

I hvilken grad utspillet var humoristisk ment er fortsatt uklart. Morgan er nemlig kjent for å slenge om seg med brannfakler: I november fyrte han opp Ariana Grande, i januar endte et intervju med Caitlyn Jenner opp i full krangel og i 1998 omtalte han en ung David Beckham som «en idiotisk gutt».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer