Rowan Atkinson:

Kraftige reaksjoner: - Fryktelig

Skuespilleren overrasket flere da han skulle feire kjærestens bursdag.

KLAGING: Rowan Atkinsons feiring av kjæresten falt ikke i god jord hos alle. Foto: Ken McKay / ITV / REX / NTB
KLAGING: Rowan Atkinsons feiring av kjæresten falt ikke i god jord hos alle. Foto: Ken McKay / ITV / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske skuespilleren Rowan Atkinson (67), kanskje best kjent for rollen som Mr. Bean, hadde lørdag denne helga lagt store planer for å markere 40-årsdagen til kjæresten Louise Ford.

Feiringen ble noe utenom det vanlige og Atkinson bestemte seg for å slå på stortromma med et spektakulært fyrverkeri. Det gikk derimot ikke helt etter planen.

FEIRET I LONDON: Rowan Atkinsons Mr Bean-karakter feiret 25 års jubileet med brask og bram. Selv hevder Beam at «feiringen blir liten». Video: Reuters Vis mer

Avisa The Times melder at flere kjæledyr ble livredde og gjemte seg som følge av fyrverkeriet. Folk bosatt i nærheten skal heller ikke ha vært stor fan av skuespillerens ville påfunn som fant sted på Luckham Park Hotel & Spa.

- Det hørtes ut som en tung bombegruppe som droppet nyttelasten, klaget en.

- Jeg bor på Box Hill og det er en enorm dal foran oss der hotellet ligger. Det skremte meg fullstendig og var fryktelig. Jeg visste bare ikke hva jeg skulle gjøre, reagerte en annen.

The Times har ikke lyktes i å få en kommentar fra verken hotellet eller Atkinsons representanter.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer