«Farmen» 2019:

Krangelen du ikke fikk se på TV

For Vibecke Garnaas (44) og Silje Momrak (32) opphørte «Farmen»-oppholdet bare dager før finalen.

KVARTFINALISTENE: Silje Momrak, Vibecke Garnaas, Agna Hollekve, Ingebjørg Monique Haram og Erik Rotihaug var de fem siste deltakerne på gården før semifinalen. Foto: Alex Iversen / TV 2
KVARTFINALISTENE: Silje Momrak, Vibecke Garnaas, Agna Hollekve, Ingebjørg Monique Haram og Erik Rotihaug var de fem siste deltakerne på gården før semifinalen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter nærmere elleve uker på Lundereid gård i Kragerø, er det nå tid for finaleuke i «Farmen» - der de resterende deltakerne har lagt alt til side for å kjempe mot hverandre om å stå igjen helt til siste slutt.

Tirsdag ble det klart at Leif Kristian Tindeland (28) og Berit Ivy Junge (31) ble de første til å ryke i finaleuka. Etter en heftig runde i hinderløypa ble Erik Rotihaug (24) den første til å sikre seg en plass i semifinalen søndag.

I onsdagens episode møttes de fire andre deltakerne til en real kvinnekamp i smia. Der var det Ingebjørg Monique Haram (31) som gikk seirende ut, og med det tok «Farmens» andre semifinaleplass.

Agna Hollekve (47) gjorde det klart best i den første delen av gårdskonkurransen, som gikk ut på å bygge en saueinnhengning, til tross for at hun den siste tida under oppholdet var syk etter et flåttbitt.

Også i den andre delen, å spinne ull til tråd, viste hun seg uslåelig.

Dermed ble det klart at det var Silje Momrak (32) og Vibecke Garnaas (44) som måtte forlate konkurransen.

- Det var som forventet, de oppgavene som kom behersket jeg ikke. Det var kjedelig å ryke, men det var mer surt i ettertid når jeg har tenkt at jeg kunne gjort det bedre, sier Momrak til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer