Johnny Depp og Amber Heard:

Krangler fortsatt i retten: - Jeg vil bare ha livet mitt tilbake

Amber Heard har sett seg lei av situasjonen.

DEN GANG DA: Johnny Depp og Amber Heard gikk hver til sitt etter kun 15 måneders ekteskap. Foto: AP Photo/Joel Ryan, File
DEN GANG DA: Johnny Depp og Amber Heard gikk hver til sitt etter kun 15 måneders ekteskap. Foto: AP Photo/Joel Ryan, File Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den rettslige skilsmissestriden mellom Johnny Depp (53) og Amber Heard (30) vil visst ingen ende ta.

Fem måneder etter at saken ble avsluttet, som endte med at partene inngikk forlik, har Depps advokat bedt retten om å kreve at Heard dekker eksmannens advokatugifter.

Nettstedet Entertainment Tonight har fått tilgang til rettsdokumentene, og skriver at det skal være snakk om 100 000 dollar, eller 870 000 norske kroner.

- Vil være skilt

Amber Heards advokat har svart med å avvise begjæringen. Via sin advokat ber 30-åringen eksmannen om å «slutte å straffe henne», og anklager ham for å drive en hatkampanje i stedet for å legge saken død.

«Jeg vil bare ha livet mitt tilbake. Jeg vil være skilt fra Johnny nå», heter det i de juridiske papirene, ifølge nettstedet.

Depps advokat hevder på sin side at Heard bruker rettssaken for å oppnå berømmelse og oppmerksomhet, noe sistnevnte tidligere har benektet.

Da duoen inngikk forlik, godtok Depp å betale Heard over 57 millioner kroner, som hun har bestemt seg for å donere bort til veldedige formål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.