TURBULENT FORTID: Journalist og blogger Sanna Lundell og Hollywood-skuespiller Mikael Persbrandt er et av Sveriges mest omtalte par. Duoen har hatt en turbulent fortid, og nå avslører Lundell at kranglene hjemme fort kan bli opphetede. Her fra en filmpremiere i Berlin. Foto:  NTB scanpix
TURBULENT FORTID: Journalist og blogger Sanna Lundell og Hollywood-skuespiller Mikael Persbrandt er et av Sveriges mest omtalte par. Duoen har hatt en turbulent fortid, og nå avslører Lundell at kranglene hjemme fort kan bli opphetede. Her fra en filmpremiere i Berlin. Foto:  NTB scanpixVis mer

Krangler med Persbrandt: - Jeg kan være en skikkelig drittsekk

Sanna Lundell forteller om forholdet med skuespilleren. 

(Dagbladet): Sanna Lundell (37) er en svensk journalist og blogger. Hun er datter av multikunstner Ulf Lundell.

37-åringen har blitt en kjent figur i Sverige, mye på grunn av sine profilerte kjærester. Hun var tidligere sammen med den svenske musikeren Willie Crafoord, som hun har ett barn med.

Hun har imidlertid fått mest oppmerksomhet for forholdet sitt med den svenske Hollywood-skuespilleren, Mikael Persbrandt (52).

Paret er samboere og har to barn sammen. I en podcast nylig fortalte 37-åringen at det derimot ikke alltid er like god stemning i hjemmet.

- Tett i pappen

Det var svenske Expressen som først omtalte saken. I Christopher Triumphs podcast «Värvet» fortalte Lundell at hun kan bli riktig så sta under diskusjoner med samboeren.

- Jeg kan være en skikkelig drittsekk og tett i pappen når jeg krangler, altså, fortalte hun i podcasten.

Bakgrunnen var en krangel hun og Persbrandt hadde hatt om politikk, som ifølge den svenske journalisten er et sårt tema i parets hjem.

- Han får panikk om jeg er av en annen politisk oppfatning. Han ville slå opp fordi jeg sa at «staten er min venn», sa Lundell.

37-åringen sier at hun egentlig var ganske konfliktsky som ung, men at hennes forhold med Crafoord gjorde henne glad i å diskutere.

- Han elsket å provosere, diskutere, debattere og tenke annerledes. I starten var det veldig provoserende for meg, forklarer Lundell.

Turbulent forhold

At forholdet mellom Lundell og Persbrandt har vært preget av ambivalens, hersker det liten tvil om.

Det svenske paret, som har vært av-og-på siden 2005, har «slått opp sikkert 20 ganger» ifølge et tidligere intervju med 37-åringen.

Tidligere i år fortalte den svenske journalisten om hvordan hun taklet singeltilværelsen på starten av fjoråret, og hvordan hun og Persbrandt fant tilbake til hverandre.

I det svenske radioprogrammet «Vinter i P1» sa Lundell at hun gikk inn i en sorgprosess i første halvdel av 2015:

- Den der kjærlighetsrelasjonen som lå i ruiner, knust av 2014s endelig ødeleggende stormvinder hadde tatt slutt, og jeg klatret inn i 2015 som singel.

I et intervju med Dagbladet Magasinet i fjor fortalte Sanna Lundell om forholdet til faren, og til kjæresten.

- Pappa drakk og drakk, men så ble han tørrlagt og gikk til totalt fungerende forelder igjen. Jeg har gode minner også. Men 25 år seinere så går jeg altså hen og forelsker meg i en med avhengighetsproblemer! sa hun da.