Madonna og 50 Cent:

Krangler over rumpe-bilder

De to stjernene har havnet i munnhoggeri i sosiale medier.

IKKE BESTEVENNER: Vennskapet har kjølnet betraktelig mellom 50 Cent og Madonna etter dette bildet fra 2003. Foto: AP Photo/Stuart Ramson/NTB
IKKE BESTEVENNER: Vennskapet har kjølnet betraktelig mellom 50 Cent og Madonna etter dette bildet fra 2003. Foto: AP Photo/Stuart Ramson/NTB Vis mer
Publisert

Det begynner å bli noen år siden både 50 Cent (46) og Madonna (63) hadde sin storhetstid, men begge har satt sine spor i musikkhistorien.

Nå er det imidlertid ikke musikk det handler om, når de to ryker i tottene på hverandre i sosiale medier.

63-åringen har ikke vært fremmed for å poste leddkledde bilder på Instagram, og i slutten av november var hun nok en gang ute i nettingstrømpene. Poserende i, ved og under en seng, viste Madonna seg fra en lite sjenert side.

Det var lite som var overlatt til fantasien, kanskje med unntak av hvordan dronninga av pop ser ut uten filter.

«Jeg reposter bilder Instagram tok ned uten advarsel eller forhåndsvarsel. Årsaken de ga managementet som styrer kontoen mitt var at en liten del av nippelen min var eksponert. Det forbløffer meg fortsatt at vi lever i en kultur hvor hver tomme av kvinnekroppen kan vises, bortsett fra en nippel», skriver hun blant annet.

Flere har reagert på de heftig redigerte bildene i kommentarfeltet, og på de seksualiserte bildene.

«Du promoterer seksualisering, alderisme og patriarkat med å redigere bildene dine og bidra til et urealistisk skjønnhetsideal for kvinner», skriver en.

50 Cent hadde også noen tanker om fotoshooten, og skrev følgende på Instagram, ifølge People.

«Der er Madonna under senga for å gjøre «Like A Virgin» i en alder av 63. Hun er ferdig hvis hun ikke får opp den gamle rumpa», lød den sjarmerende beskjeden, som nå er slettet.

Ikke overraskende synes ikke Madonna denne meldingen var spesielt hyggelig, og hun svarte med et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

«Dette er 50 Cent som later som om han er vennen min. Nå har du bestemt deg for å snakke dritt om meg. Jeg antar at din nye karriere er å få oppmerksomhet ved å forsøke å ydmyke andre på sosiale medier. Det minst beundringsverdige du kan gjøre som artist og voksen. Du er bare sjalu for at du ikke ser så bra ut som meg, eller har det så gøy når du kommer til min alder», skriver hun.

PROVOSERENDE: Flere Twitter-brukere viser sin misnøye for en coronarelatert video Madonna nylig publiserte. Video: @Madonna. Vis mer

Vedlagt er et gammelt bilde av de to fra MTV Awards. Sammenlikner man bildet med et tilsvarende øverst i denne saken, ser man at Madonna har fikset på, ikke bare sine egne, men 50 Cent sitt mellomrom mellom tennene. Hun har også kvittet seg med noen rynker og fått fyldigere lepper.

Rapperen har lagt ut skjermbilde av popdronningas svar, og har nå lagt ved en beklagelse.

«Jeg må ha såret Madonnas følelser, siden hun gravde opp et gammelt MTV-bilde fra 2003. Ok, jeg beklager, det var ikke meningen å såre følelsene dine. Jeg tjener ikke på dette på noen som helst måte, jeg sa det jeg tenkte da jeg så bildet, på grunn av hvor jeg hadde sett det før. Jeg håper du aksepterer unnskyldningen min», skriver han.

Siden har sagaen stilnet, så hvorvidt Madonna er villig til å begrave stridsøksen, vites inntil videre ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer