«Kompani Lauritzen»:

Kreftbehandlet rett før tv-innspillingen

I juni i fjor fikk «Kompani Lauritzen»-befal Mari Thorsen beskjed om at hun hadde fått lymfekreft. - Jeg var langt nede, sier hun.

FRISKMELDT: Mari Thorsen, som fungerer som ett av befalene i «Kompani Lauritzen», hadde nettopp fullført 12 uker med cellegift da hun tok del i tv-innspillingen i Åndalsnes. Nå er hun kreftfri. Foto: Privat
FRISKMELDT: Mari Thorsen, som fungerer som ett av befalene i «Kompani Lauritzen», hadde nettopp fullført 12 uker med cellegift da hun tok del i tv-innspillingen i Åndalsnes. Nå er hun kreftfri. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige lørdag ble det klart at Vida Lill Gausemel Berge (31), Faten Mahdi Al-Hussaini (27) og Edward Schultheiss (44) var de tre første som måtte forlate «Kompani Lauritzen», som så langt har hatt eventyrlige seertall denne våren.

Men det var ikke bare deltakere som møtte fysiske påkjenninger under tv-innspillingen, som fant sted i fjor høst. Én av programmets befaler, Mari Thorsen (24), fikk nemlig bare måneder før beskjed om at hun var alvorlig syk med en aggressiv variant av lymfekreft.

- Jeg fikk beskjed om at jeg hadde kreft i starten av juni, mens innspillinga startet i starten av september, forteller Thorsen til Dagbladet.

Følte seg i dårlig form

«Kompani Lauritzen»-profilen måtte gjennom totalt seks cellegiftkurer over en 12-ukersperiode, og da innspillinga gikk i gang var det ikke lenge siden hun hadde avsluttet den siste.

- Derfor merket jeg at jeg var i veldig dårlig form. I det første programmet skulle deltakerne gjennom fysiske tester, og det var egentlig jeg som skulle ta dem med ut i oppvarming og å demonstrere det de skulle gjennom. Men jeg klarte ikke, sier Thorsen, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer