Shannen Doherty:

Kreften har spredt seg til hjernen

TV-stjerna deler dårlig nytt.

ÅPENHJERTIG: Shannen Doherty forteller at hun er skremt etter ytterligere spredning av kreftsykdommen. Foto: Chris Pizzello / Invision / NTB
ÅPENHJERTIG: Shannen Doherty forteller at hun er skremt etter ytterligere spredning av kreftsykdommen. Foto: Chris Pizzello / Invision / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Shannen Doherty (52) kunne i mars 2015 dele at hun hadde blitt rammet av brystkreft. Bare to år seinere ble hun erklært friskmeldt, men i februar i 2020 kom kreften tilbake - denne gangen med spredning til andre organer.

Opp gjennom åra har stjerna, kjent fra serier som «Beverly Hills, 90210» og «Charmed», holdt følgerne oppdatert på kreftsykdommen og hvordan den har preget henne. Nå deler hun dårlig nytt på Instagram.

- Ekstremt klaustrofobisk

I innlegget skriver 52-åringen at hun fikk utført en CT-skanning i januar, som viste at hun hadde hjernemetastaser.

Ifølge NHI er hjernemetastaser kreftspredning til hjernen. Oftest skjer slik spredning fra lungekreft, brystkreft, føflekkreft, nyrekreft og tykktarms-/endetarmskreft.

«12. januar fant den første runden med stråling sted. Frykten min er åpenbar. Jeg er ekstremt klaustrofobisk, og det har skjedd mye i livet mitt», skriver hun til en Instagram-video av seg selv som fikk strålebehandling.

Hun fortsetter:

«Jeg er heldig siden jeg har gode leger som Amin Mirahdi og de fantastiske teknikerne ved Cedar-Sinai. Men den frykten … uroen … timingen for det hele … Slik kan kreft kan se ut».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer