Mark Hoppus:

- Kreften har spredt seg

Rockestjerna åpner seg opp om den alvorlige sykdommen.

ALVORLIG SYK: Rockestjerna Mark Hoppus meddeler at han har fått kreft. Foto: @markhoppus/Instagram
ALVORLIG SYK: Rockestjerna Mark Hoppus meddeler at han har fått kreft. Foto: @markhoppus/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mot slutten av juni kom nyheten om at vokalist i punkrock-bandet Blink-182, Mark Hoppus (49), er rammet av kreft. Det skrev han selv på Instagram.

«De siste tre månedene har jeg fått cellegiftbehandling for kreft. Jeg har kreft. Det suger og jeg er redd, men på samme tid er jeg velsignet med fantastiske leger og familie og venner for å få meg gjennom dette», skrevhan den gang på historiefunksjonen til Instagram.

Kreftsyke Jane Marzewski (30) rører den ellers så beinharde dommeren Simon Cowel i «Americas Got Talent». Video: NBC Vis mer

- Stadium fire

Den 49 år gamle rockeren skal ha fått diffust storcellet B-lymfom, en alvorlig form for lymfekreft. Under en livestream på videopstrømmingsplattformen Twich avslører han nå at sykdommen har tatt en ny vending.

- Jeg er på stadium fire. Etter hva jeg forstår innebærer det at kreften har spredt seg til fire steder i kroppen min, sier han i videoen.

STOR SUKSESS: Tom DeLonge (til venstre), Mark Hoppus og Travis Barker har hatt stor suksess med bandet Blink 182. Dette bilde ble tatt før en konsert i 2004. Foto: Robert E. Klein / AP / NTB
STOR SUKSESS: Tom DeLonge (til venstre), Mark Hoppus og Travis Barker har hatt stor suksess med bandet Blink 182. Dette bilde ble tatt før en konsert i 2004. Foto: Robert E. Klein / AP / NTB Vis mer

Artisten forteller videre at han dagen etterpå skulle til utredning hos legen for å se om cellegiftbehandlingen fungerer som den skal.

- Helst går jeg inn der og får beskjed om at «Gratulerer, cellegiftbehandlingen har fungert og du trenger ikke tenke lenger på denne kreften resten av ditt liv».

Han fortsetter:

- Unnskyld meg om jeg deler for mye, men det er helt surrealistisk at jeg denne uka skal ta en test som skal gi meg svaret på om jeg skal fortsette å leve eller om jeg skal dø.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Lever i håpet

Hoppus har tidligere erkjent at han har en lang, lang vei å gå før han er friskmeldt.

«Jeg har fortsatt flere måneder med behandling foran meg, men jeg prøver å være håpefull og positiv. Jeg kan ikke vente med å bli kreftfri og til å se dere alle på konsert i nærmeste framtid. Kjærlighet til dere alle», skrev han på Instagram i juni, sammen med et bilde av seg selv fra sykehuset, hvor han sitter med nål i armen, og en Playstation-kontroll i fanget.

«Ja, hallo. En kreftbehandling, takk», skrev han til bildet da.

Blink-182 hadde sin storhetstid på slutten av 90-tallet og starten av 2000-tallet med låter som «What's My Age Again» og «All The Small Things».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer