Sarah Harding:

Kreftsyk: - Lagt i koma etter sepsis

I et utdrag av sangstjernas nye bok kommer det fram at hun havnet i koma.

SNAKKER UT: I sin nye bok kommer det fram flere detaljer om sangstjerna Sarah Hardings kreftsykdom. Foto: David Fisher / REX / NTB
SNAKKER UT: I sin nye bok kommer det fram flere detaljer om sangstjerna Sarah Hardings kreftsykdom. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor delte «Girls Aloud»-stjerna Sarah Harding (39) at hun hadde fått påvist brystkreft. Nyheten avslørte hun selv på sosiale medier, der hun blant annet skrev at kreften hadde spredt seg.

«Tidligere i år ble jeg diagnostisert med brystkreft, og for noen uker siden fikk jeg den nedslående beskjeden om at kreften har spredt seg til andre deler av kroppen min», skrev hun.

Noen måneder seinere delte Harding imidlertid en gladnyhet om at hun hadde blitt tilbudt en bokavtale. Og nå har et utdrag fra boka med navn «Hear Me Out» blitt delt i The Times.

Der kommer det fram at Harding fikk beskjed om at jula i fjor sannsynligvis kom til å bli hennes siste. Dermed forsøker hun å nyte hver dag hun har igjen, ifølge Sky News.

Har ikke mange måneder igjen

Hun påpeker videre at hun ikke ønsker å få vite nøyaktig hvor lang tid hun har igjen.

- Jeg er sikker på at noen kanskje synes det ikke er noen god idé, men jeg vil prøve å kose meg. Jeg er på et stadium nå hvor jeg ikke har mange måneder igjen. Hvem vet, kanskje jeg overrasker alle, men det er slik jeg ser på ting, fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer