Elin Kjos:

Kreftsyke Elin: - Jeg ble gravid

Elin Kjos har kjempet mot kreften i snart to år. Under en kreftstudie skjedde det ingen hadde forventet.

ÅPNER OPP: Den svenske treningsinfluenseren Elin Kjos åpner seg i sin helt nye podkast. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÅPNER OPP: Den svenske treningsinfluenseren Elin Kjos åpner seg i sin helt nye podkast. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For to år siden fikk den svenske treningsinfluenseren Elin Kjos (33) snudd livet på hodet, da en lengre tids hoste viste seg å være uhelbredelig lungekreft med spredning. Den gang ble det funnet en over tjue centimeter stor svulst i den høyre lungen hennes.

Siden den gang har hun kjempet en tøff kamp mot kreften, men i januar kom hun med en oppdatering om at hun har det veldig bra om dagen og lever som vanlig.

- Høsten var likevel tøff med sterk behandling og mye tid på sykehuset, men jeg er takknemlig for at kroppen fremdeles holder seg sterk og pigg, sa hun til Dagbladet den gang.

For tiden er 33-åringen aktuell med podkasten «Systrarna Kjos» med tvillingsøsteren Ida Kjos. Der åpner hun seg om sine tanker om at hun kanskje må leve et liv uten barn.

- Jeg var gravid

Under podkastepisoden snakker tvillingsøstrene om barn og hvordan man sjonglerer det med karriere. Det er nemlig et slikt type liv søsteren lever, noe som er helt ulikt livet til Elin Kjos i dag.

Sistnevnte går nærmere inn på at også hun har hatt mye fokus på jobb og karriere opp gjennom årene, i likhet med søsteren. Hun forteller imidlertid at hun kom til et punkt i livet hvor hun tenkte at det kanskje var på tide å skaffe seg barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer