Kreftsyke Shannen Doherty:
- Noen dager føles det som om man ikke kommer til å overleve

TV-stjerna legger ikke skjul på at cellegiftbehandlingen er tøff.

ÅPENHJERTIG: «Beverly Hills 90210»-stjerna Shannen Doherty (45) legger ikke skjul på at kampen mot kreften er krevende. Foto: Jim Smeal /BEI/ Shutterstock / NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: «Beverly Hills 90210»-stjerna Shannen Doherty (45) legger ikke skjul på at kampen mot kreften er krevende. Foto: Jim Smeal /BEI/ Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I august i fjor avslørte den tidligere «Charmed»- og «Beverly Hills 90210»-stjerna Shannen Doherty (45) at hun hadde fått brystkreft.

Skuespilleren har siden valgt å være åpen om kreften, og i juli delte hun blant annet en personlig bildeserie på Instagram-profilen sin, der hun i seks trinn viser hvordan hun barberer av seg mesteparten av håret.

Deler nytt bilde

I august kom beskjeden om at kreften har spredt seg. 45-åringen, som nå gjennomgår cellegiftbehandling, har på nytt kommet med en oppdatering til fansen.

Der forteller hun at noen dager oppleves svært mørke.

- Dagen etter at man får cellegift er ikke alltid så god. Noen ganger er man ikke i stand til å danse, spise eller i det hele tatt tenke på at det kommer en dag i morgen. Noen ganger føles det bare som om man ikke kommer til å overleve, skriver Doherty på Instagram med et påfølgende bilde av seg selv fra sykehussenga.

Skuespilleren er likevel ved godt mot, og forteller videre at hun fortsatt holder håpet oppe, og at hun forsøker å være så positivt innstilt som mulig.

- Til alle som er berørt av kreft – hold motet oppe. Vær sterk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer