ÅPENHJERTIG: «Beverly Hills 90210»-stjerna Shannen Doherty (45) legger ikke skjul på at kampen mot kreften er krevende. Foto: Jim Smeal /BEI/ Shutterstock / NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: «Beverly Hills 90210»-stjerna Shannen Doherty (45) legger ikke skjul på at kampen mot kreften er krevende. Foto: Jim Smeal /BEI/ Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Kreftsyke Shannen Doherty:
- Noen dager føles det som om man ikke kommer til å overleve

TV-stjerna legger ikke skjul på at cellegiftbehandlingen er tøff.

I august i fjor avslørte den tidligere «Charmed»- og «Beverly Hills 90210»-stjerna Shannen Doherty (45) at hun hadde fått brystkreft.

Skuespilleren har siden valgt å være åpen om kreften, og i juli delte hun blant annet en personlig bildeserie på Instagram-profilen sin, der hun i seks trinn viser hvordan hun barberer av seg mesteparten av håret.

Deler nytt bilde

I august kom beskjeden om at kreften har spredt seg. 45-åringen, som nå gjennomgår cellegiftbehandling, har på nytt kommet med en oppdatering til fansen.

Der forteller hun at noen dager oppleves svært mørke.

- Dagen etter at man får cellegift er ikke alltid så god. Noen ganger er man ikke i stand til å danse, spise eller i det hele tatt tenke på at det kommer en dag i morgen. Noen ganger føles det bare som om man ikke kommer til å overleve, skriver Doherty på Instagram med et påfølgende bilde av seg selv fra sykehussenga.

Skuespilleren er likevel ved godt mot, og forteller videre at hun fortsatt holder håpet oppe, og at hun forsøker å være så positivt innstilt som mulig.

- Til alle som er berørt av kreft – hold motet oppe. Vær sterk.

45-åringen har i løpet av prosessen fått enorm støtte fra fans verden over, i tillegg til at hun hylles av en rekke kjente profiler for åpenheten.

- Smerte er overkommelig

På Instagram har hun også lagt ut et bilde av seg selv sammen med komiker og TV-profil Chelsea Handler. Der takker hun venninna for å være der for henne gjennom den tøffe tiden.

- Hun er morsom, men også latterlig smart og godhjertet. Noen ganger kommer de riktige folkene inn i livet ditt til riktig tid.

Samtidig som at Shannen avslørte at sykdommen hadde spredt seg, forklarte hun at hun i mai fjernet det ene brystet.

- Det ukjente er alltid det som er mest skummelt. Kommer cellegiften til å virke? Kommer strålingen til å virke? Må jeg gå gjennom alt dette flere ganger?

- Alt annet skal jeg klare å håndtere. Smerte er overkommelig og å leve uten et bryst er overkommelig. Det er verre med bekymringen for fremtiden og hvordan fremtiden vil påvirke de du er glad i, sa hun til Entertainment Weekly.