Kremfløtefjernsyn

NRK satser alt for å samle familien foran skjermen i høst. Du blir stappmett.

TOPPET LAG: Hans Olav Brenner, Anne Rimmen, Linn Skåber, Ingrid Gjessing Linhave og Leo Ajkic er programledere i «Da KORK kom til bygda». Foto: NRK
TOPPET LAG: Hans Olav Brenner, Anne Rimmen, Linn Skåber, Ingrid Gjessing Linhave og Leo Ajkic er programledere i «Da KORK kom til bygda». Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV:

Lisensen betales med den største glede. NRK burde få lov til å få øke denne lisens, denne nasjonen trenger en allmennkringkaster som kan sitt fag. NRK har lange tradisjoner på å være konger og dronninger av familiefjernsyn på selveste lørdagskvelden.

I kveld har kanalen duket og stivpyntet seg til «Da KORK kom til bygda». En stor satsing der NRK virkelig slår på den delikate stortromma, nei det er paukene som brukes.

Bye og LørDan Dette skal være samlende. Dette er høsten da NRK for alvor skal ta tilbake Gudskjelovkvelden. Dette er for at hele familien skal være samlet i godstol og sofa, og vi får en time og tretti minutter med norsk tv-historie tuftet på Erik Bye, Tande-P, LørDan, Norge Rundt, Ut i naturen og Nitimen.

Alt er fint. Alt er greit, proft og solid, men det blir samtidig så enormt mye av absolutt alt.

Halvparten hadde vært mer enn nok fordi halvannen time med verdens beste bløtkake ender med at det tyter krem ut av ører, nese og porer, mens marsipanlokket fortsatt er intakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer