Krever program fjernet etter vaksine-stunt

WHO og FNs logo brukes, og Angelina Jolie er dratt inn i programmet. Det får flere til å reagere.

«ANGELINA-19»: Det tunisiske TV-programmet får flere til å rase. WHO mener de er med på å spre vaksineskepsis. Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: NessmaTV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det som i utgangspunktet skulle være en artig spøk under det tunisiske tv-programmet «Angelina 19», som er basert på diverse spøker og skjult kamera-stunt, er nå i beinhardt vær.

Hver kveld, i programmet, blir en lokal sportsstjerne, sanger eller politiker invitert for å diskutere den pågående coronapandemien med et panel bestående av flere gjester, ifølge Berlingske.

«Donerer vaksiner»

Kort tid ut i den aktuelle episoden dukker en kvinne som er overraskende lik Hollywood-stjerna Angelina Jolie opp - en såkalt «look-alike».

Den falske Jolie blir presentert som ambassadør for FN, en jobb skuespilleren faktisk har i virkeligheten.

Fra scenen forteller «Jolie» at hun donerer tusenvis av doser av en vaksine, som blant annet er godkjent av Verdens helseorganisasjon, WHO, til Tunisia for å hjelpe landet i kampen mot viruset.

Mens kameraet ruller blir gjestene i studio overtalt til å la seg vaksinere. Gjestene får også vite at en kardiolog har gått god for vaksinen, og publikum stiller seg i kø for å motta sprøyta.

Plutselig tar en som er med på stuntet seg til hjertet og skriker av smerte. Det oppstår kaos i studioet før en av de som er med på spøken blir erklært død.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer