Forbrukertilsynet:

Krever svar fra Anne Brith Davidsen etter kursklager

Forbrukertilsynet har sendt influenseren et brev der de ber om at hun svarer for markedsføringen i forbindelse med det omstridte kurset.

flere føler seg lurt: Tidligere toppblogger Anne Brith Davidsen er i hardt vær etter at flere deltakere på hennes influenserkurs føler seg lurt. Reporter: Emilie Rydning / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke bekreftet Forbrukertilsynet til Dagbladet at de ville se på om de skulle følge opp en klage på markedsføringen rundt tidligere blogger Anne Brith Davidsens (44) influenserkurs.

Onsdag var det totalt seks klager inne mot kurset, og de gikk ut på manglende oppfølging, villedende markedsføring og kjøpepress.

Dagbladet var forrige uke i kontakt med ti av totalt rundt hundre kursdeltakere. Sju av dem fortalte om sin misnøye med kurset, og mente de ikke hadde fått det de hadde betalt for. Tre var fornøyde med kurset.

Forbrukertilsynet har nå sendt et brev til Davidsen hvor de ber om redegjørelse for markedsføringen.

Uvanlig mange klager

I brevet, som Dagbladet har fått innsyn i, står det følgende:

«Klagene reiser flere spørsmål etter regelverket vi fører tilsyn med. Før vi eventuelt går videre med saken ønsker vi å informere om regelverket, i tillegg til at vi ber om dine tilbakemeldinger på forholdene som er adressert i klagene. Vi ber også om at du sender eventuell dokumentasjon der vi etterspør dette».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer