<strong>KAN MÅTTE BETALE DYRT:</strong> De siste 30 åra har Javier Sanchez Santos kjempet en lang kamp for å bevise at han er sønnen til Julio Iglesias. Nå kan sistnevnte måtte betale i dyre dommer. Foto: NTB Scanpix
KAN MÅTTE BETALE DYRT: De siste 30 åra har Javier Sanchez Santos kjempet en lang kamp for å bevise at han er sønnen til Julio Iglesias. Nå kan sistnevnte måtte betale i dyre dommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Julio Iglesias:

Kreves for 2,4 mrd. etter skandalen

Julio Iglesias' tidligere eskapader kan koste ham dyrt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke ble det kjent at en portugisisk familie endelig hadde fått gjennomslag i retten, etter en over 30 år gammel sak mot smørsangeren Julio Iglesias (75). Den spanske artisten er kjent for sine mange forhold og affærer med kvinner, og hadde i 1975 en kortvarig romanse med ballerinaen Maria Edite.

Dette resulterte i sønnen Javier Sanchez Santos (43), som altså forrige uke endelig fikk status som Iglesias sønn - etter flere tøffe runder i retten.

Han har nektet for farskapet, men spansk lov gjorde at Sanchez i 2017 fikk medhold i å innhente en DNA-prøve fra sangeren. Denne viste at det er 99,99 prosent sannsynlig at Sanchez er Iglesias' sønn.

Familien har derimot ikke tenkt å stoppe der. Overfor The Sun sier både Edite og familiens advokat at de har planer om å gå til sak mot Iglesias. Totalt ønsker de seg elleville 2,4 milliarder kroner som kompensasjon for alle åra de har tilbrakt i mørket.

<strong>I RETTEN:</strong> Javier som nå viser seg å være sønnen til Julio Iglesias, og mora hans Maria Edite. Foto: NTB Scanpix
I RETTEN: Javier som nå viser seg å være sønnen til Julio Iglesias, og mora hans Maria Edite. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>KREVER KOMPENSASJON:</strong> Javier Sanchez Santos er sønnen til artisten Julio Iglesias. Foto: NTB scanpix
KREVER KOMPENSASJON: Javier Sanchez Santos er sønnen til artisten Julio Iglesias. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skader

- Vi gjør dette på grunn av de moralske, psykologiske og spirituelle skadene Julio Iglesias har påført oss. Det er også derfor vi ber om kompensasjon, fordi Javier har slitt så mye, sier advokaten, og fortsetter:

- Kan du se for deg hvor mye han har slitt fordi han aldri har blitt støttet av sin far? Kan du forestille deg hvordan det er å bli spurt av barn på lekeplassen om hvor faren hans er, og hvorfor han aldri er i nærheten?, uttaler advokaten.

Iglesias affære skal også ha kostet Edite ballettkarrieren da hun ble gravid og bar fram stjernas sønn.

- Julio har ikke møtt sønnen sin en eneste gang. Hvem gjør noe sånt? spør Edite, og fortsetter:

- Vi har slitt så mye, og stått overfor mange problemer. Vi gikk gjennom grusomme tider. Jeg kan ikke beskrive gleden vi følte etter å ha kjempet i så mange år. For Javier endret hele verden seg.

Avslutningsvis påstår Edite at hun hele tida har vært sikker på at Iglesias har vært far til barnet hennes.

Iglesias var på tidspunktet affæren skal ha foregått gift med Isabel Preysler, som da også var gravid med hans barn, ifølge The Telegraph. Den 75 år gamle stjerna er fra tidligere far til åtte barn som han har fått med to kvinner. Det yngste barnet er i dag 12 år gammelt. Han er også far til artisten Enrique Iglesias.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer