Julio Iglesias:

Kreves for 2,4 mrd. etter skandalen

Julio Iglesias' tidligere eskapader kan koste ham dyrt.

KAN MÅTTE BETALE DYRT: De siste 30 åra har Javier Sanchez Santos kjempet en lang kamp for å bevise at han er sønnen til Julio Iglesias. Nå kan sistnevnte måtte betale i dyre dommer. Foto: NTB Scanpix
KAN MÅTTE BETALE DYRT: De siste 30 åra har Javier Sanchez Santos kjempet en lang kamp for å bevise at han er sønnen til Julio Iglesias. Nå kan sistnevnte måtte betale i dyre dommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke ble det kjent at en portugisisk familie endelig hadde fått gjennomslag i retten, etter en over 30 år gammel sak mot smørsangeren Julio Iglesias (75). Den spanske artisten er kjent for sine mange forhold og affærer med kvinner, og hadde i 1975 en kortvarig romanse med ballerinaen Maria Edite.

Dette resulterte i sønnen Javier Sanchez Santos (43), som altså forrige uke endelig fikk status som Iglesias sønn - etter flere tøffe runder i retten.

Han har nektet for farskapet, men spansk lov gjorde at Sanchez i 2017 fikk medhold i å innhente en DNA-prøve fra sangeren. Denne viste at det er 99,99 prosent sannsynlig at Sanchez er Iglesias' sønn.

Familien har derimot ikke tenkt å stoppe der. Overfor The Sun sier både Edite og familiens advokat at de har planer om å gå til sak mot Iglesias. Totalt ønsker de seg elleville 2,4 milliarder kroner som kompensasjon for alle åra de har tilbrakt i mørket.

Skader

- Vi gjør dette på grunn av de moralske, psykologiske og spirituelle skadene Julio Iglesias har påført oss. Det er også derfor vi ber om kompensasjon, fordi Javier har slitt så mye, sier advokaten, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer