FUNNET: Honeysuckle Weeks, best kjent for rollen som Samantha Stewart i det britiske krimdramaet «Kriminalsjef Foyle», ble meldt savnet torsdag kveld. Ett døgn senere ble hun funnet i god behold. Foto: ITV / REX /Shutterstock / NTB scanpix 
FUNNET: Honeysuckle Weeks, best kjent for rollen som Samantha Stewart i det britiske krimdramaet «Kriminalsjef Foyle», ble meldt savnet torsdag kveld. Ett døgn senere ble hun funnet i god behold. Foto: ITV / REX /Shutterstock / NTB scanpix Vis mer

«Kriminalsjef Foyle»-stjerne funnet etter å ha vært savnet i ett døgn

Ble funnet hos slektning.

(Dagbladet): Torsdag kveld klokka 21 ble 36 år gamle Honeysuckle Weeks, beste kjent for rollen som Samantha «Sam» Stewart i den britiske krimserien «Kriminalsjef Foyle», meldt savnet.

Men i kveld tvitret hennes søster, Perdita Weeks, at hun hadde blitt funnet, noe som senere ble bekreftet av politiet.

- Vi kan bekrefte at Honeysuckle Weeks har blitt funnet i god behold. Hun er sammen med politiet, heter det i en uttalelse gjengitt av The Independent.

Hun ble funnet på en slektnings adresse i London like før klokken 21 fredag kveld. Slektningen tok kontakt med politiet for å informere dem om at hun hadde dukket opp.

- Vi er veldig takknemlige for alle som har uttrykt sin bekymring for Honeysuckle og som har hjulpet oss i vårt forsøk på å finne henne, står det i uttalelsen.

Skuespilleren har vunnet en BAFTA-pris for rollen i «Kriminalsjef Foyle», som er hennes største rolle til nå. I Norge har serien blitt sendt på NRK.

Det ble laget åtte sesonger av krimdramaet, og Weeks har vært med helt siden starten i 2002. Siste episode ble sendt i fjor, etter 13 år på lufta, skriver Telegraph.

«Kriminalsjef Foyle» var påskekrim på NRK i fjor.

Ifølge Telegraph har Weeks vært gift med hypnotisøren Lorne Stormonth-Darling siden 2005. Paret har en sønn på fire år.