MELDT SAVNET: Honeysuckle Weeks, best kjent for rollen som Samantha Stewart i det britiske krimdramaet «Kriminalsjef Foyle», er meldt savnet. Politiet har søkt etter 36-åringen siden i går kveld. Foto: Scanpix
MELDT SAVNET: Honeysuckle Weeks, best kjent for rollen som Samantha Stewart i det britiske krimdramaet «Kriminalsjef Foyle», er meldt savnet. Politiet har søkt etter 36-åringen siden i går kveld. Foto: ScanpixVis mer

«Kriminalsjef Foyle»-stjerne savnet

Søket etter 36 år gamle Honeysuckle Weeks har pågått siden i går kveld. 

(Dagbladet): Weeks, som har rollen som Samantha «Sam» Stewart i den britiske krimserien «Kriminalsjef Foyle», er meldt savnet, skriver BBC.

Søket etter Weeks har pågått siden klokka 21 torsdag kveld norsk tid. Skuespilleren ble sist sett en time tidligere, i sitt hjem i Chichester i England.

Sussex-politiet sier til BBC at de er bekymret for 36-åringens velferd, og at det ikke likner henne å ikke ta kontakt med familien.

Ifølge familien har Weeks slitt med angst den siste tiden, skriver The Guardian.

I en uttalelse til pressen sier detektiv Kate Witt at de er bekymret for 36-åringen, ettersom hennes oppførsel den siste tida har bekymret familie og venner.

- Hvis du leser dette, Honeysuckle, vær så snill å ta kontakt slik at vi får vite at du er OK, lyder Witts bønn.

Skuespilleren har vunnet en BAFTA-pris for rollen i «Kriminalsjef Foyle», som er hennes største rolle til nå. I Norge har serien blitt sendt på NRK.

Det ble laget åtte sesonger av krimdramaet, og Weeks har vært med helt siden starten i 2002. Siste episode ble sendt i fjor, etter 13 år på lufta, skriver Telegraph.

«Kriminalsjef Foyle» var påskekrim på NRK i fjor.

Ifølge Telegraph har Weeks vært gift med hypnotisøren Lorne Stormonth-Darling siden 2005. Paret har en sønn på fire år.